Meny
23.04.2019

Milwaukees nye M18 Fuel stikksag

Milwaukee presenterer en ny 18V stikksag som drar full nytte av M18 Fuel-teknologien, med en av markedets beste kombinasjoner av ytelse, hastighet, presisjon og kjøretid.

M18 Fuel stikksag har en kullfri Powerstate-motor og Redlink Plus-elektronikk, som til sammen gir stabilt høyere bladhastighet enn en 230V stikksag.
   Kvaliteten på kuttet er avgjørende på en stikksag. Høyere bladhastighet gir jevnere kanter, renere kutt og kortere kuttetid, som igjen betyr mindre tid til sliping og etterbehandling av materialet. M18 Fuel Jig inneholder Milwaukees markedsledende Powerstate karbonfri motor som gir en jevn hastighet på 3500 slag/min. for rene kutt. Redlink Plus-elektronikken kommuniserer sømløst med motoren for å kontinuerlig overvåke hastigheten og å opprettholde en jevn bladhastighet i vanskelige materialer, fra harde tresorter til metall, uten å stanse, kjøre seg fast eller senke hastigheten.
   Med all den hastigheten og styrken for hånd, har stikksagen variabel hastighet, noe som gir brukeren mye mer kontroll over hele skjæringen – uansett om kuttet er rett eller buet.
   Med M18 Redlithium-Ion 5.0 Ah-batteriet kan M18 Fuel-stikksagen håndtere opptil 32 meter i 19 mm OSB, og dermed typisk gi produktivitet for en hel dags arbeid.
   Den nye M18 Fuel stikksagen er fullt kompatibel med hele M18-serien, som nå inneholder mer enn 135 el-verktøy.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no