Meny
17.06.2019

Miljøvennlig bunting

ACT Logimark har inngått samarbeidsavtale med det sveitsiske selskapet ATS Tanner Group, som er en av verdens ledende produsenter av industrielle bandingmaskiner.

Banding må ikke forveksles med strapping, som er en tøffere form for bunting.
   – Med ATS som partner, tilbyr vi bandingmaskiner og systemløsninger for blant annet næringsmiddelindustrien, grafisk bransje, frukt & grønt, farmasøytisk og kosmetisk industri, tekstilbransjen og til alle andre som ønsker en sikker og miljømessig korrekt måte å bunte sine produkter på, sier salgs- og markedsdirektør i ACT Logimark AS, Lars Joramo.   
   – Som leverandør av maskiner og løsninger for merking, sporing og kontroll, passer ATS bandingmaskiner godt inn i vårt leveringsprogram, legger han til.
Båndene kan være i papirkvalitet eller i ulike plasttyper. De kan være nøytrale eller de kan leveres med informasjon bestemt av kundene.
   Videre forteller Joramo at de kan levere merkeløsninger hvor for eksempel strekkoder og/eller dato påføres båndet i pakkeøyeblikket (in-line-printing). Båndets bredde leveres etter kundens ønske. ATS Banding sikrer god emballering med minimalt forbruk av emballasje. ACT Logimark har allerede levert de første ATS-maskinene til produsenter innen næringsmiddelindustrien og er klare til å betjene henvendelser og oppgaver innen alle bransjer.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no