Meny
14.01.2014

Mer lysfølsomme og detaljorienterte enn noen gang

Takket være den nye Mobotix-funksjonen for optimalisering ved dårlig lys gir de nye 5 megapiksel IP-kameraene D25, M25 og Q25 bilder med høy kontrast uten bevegelsesuskarphet, selv ved vanskelige lysforhold. De er mye mer lysfølsomme enn modellene de erstatter, og de har dobbelt så mange piksler som full HD. Dette opplyser Mobotix i en pressemelding.

Alle modellene har moderne bevegelsesdeteksjon. Den integrerte MxActivity-sensoren aktiverer opptak eller utløser en alarm bare hvis en viktig hendelse faktisk oppstår, uavhengig av om det skyldes store objekter i forgrunnen eller små objekter i bakgrunnen. Forstyrrelser som for eksempel kan oppstå av trær som vaier i vinden, skygger, skyer som driver forbi eller snøfall ignoreres på en mye bedre måte enn tidligere. Selve bevegelsessensoren konfigureres automatisk. Ved behov kan man også velge bildeutsnitt og bevegelsesretning for objektene.
   De tre modellene tåler vind og vær, og de fungerer i temperaturer mellom –30 og +50°C (–22 °F til 122 °F). Den eneste forskjellen mellom kameraene er utformingen og ekstrasensorene. D25 er et kompakt domekamera for innendørs og utendørs bruk. Kameraet kan også utstyres med beskyttelse mot hærverk. M25 har mikrofon og tåler ekstreme værforhold.
 
  Q25 gir 180-graders panoramabilder med betydelig bedre detaljer slik at et helt rom kan sikres diskret, uten blindsoner. Dette er en mye enklere metode enn å bruke flere individuelle kameraer. Både antall kameraer og kostnaden reduseres betraktelig, siden man fortsatt kan zoome inn på detaljer.
 
  Alle nye kameramodeller har MxBus-tilkobling som gjør det enkelt å integrere flere funksjoner, som GPS-Box som gir opptakene nøyaktig tidsstempling, posisjon, temperatur og lysstyrke. Alle kameraene lagrer opptakene både internt på et SD-kort og eksternt på en USB-pinne, eller via IP-nettverk til NAS-harddisker med tilnærmet ubegrenset lagringskapasitet.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no