Meny
15.03.2017

Mer TESS mellom permene

TESS-konsernet har utgitt sin hittil største håndbok. Volumet har vokst til 2144 sider og omfatter 47 200 varenummer. Aldri tidligere har TESS presentert et oppslagsverk med bredere utvalg av slanger for alle formål, produkter til drift og vedlikehold og teknisk informasjon. TESS Håndbok 2017 er nummer 45 i rekken.

Industrivareleverandøren er stadig på tå hev for å tilpasse varesortimentet etter faktiske behov i markedet. Derfor har TESS skaffet seg representasjon eller importørstatus for enda flere anerkjente varemerker og produktfamilier som kompletterer det eksisterende sortimentet. Samtidig er det valgt egne brands der det er naturlig.

Papirutgave
Til tross for en stadig mer digitalisert verden registreres det fortsatt en betydelig etterspørsel etter store produktkataloger på papir. Brukerne i industrien ser klar nytte av å bruke håndboken (varekatalogen) både på papir og digitalt om hverandre, alt ettersom det passer dem best. Derfor har denne en vedvarende nyttig status både på kontorer og i verkstedlokaler.   
   I løpet av de siste årene har TESS også lansert kataloger tilpasset forskjellige markedssegmenter og utarbeidet egne kataloger i samarbeid med kunder med store vareuttak. Disse kundespesifikke katalogene, også kalt sortiloger, henter innholdet fra TESS Håndbok.
Den digitale utviklingen har like fullt resultert i at bokopplaget er redusert fra 15 000 i 2003 til 7 500 i 2017. Det årlige papirforbruket er dermed redusert med omtrent 14 tonn.

Nettbasert håndbok    
Parallelt med produksjonen av den papirbaserte utgaven av håndboken blir den søkbare nettutgaven oppdatert. Samtidig ligger hele varesortimentet i TESS også søkbart på nettstedet www.industrinett.no. Håndboken produseres av Team Marketing i TESS. Revisjonen av håndboken skjer dels fortløpende og dels konsentrert. Arbeidet krever omtrent halvannet årsverk.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no