Meny
09.03.2020

Menneske-maskin-grensesnitt for varierte forhold

Med de nye modellene i produktserien Ex BF 80 retter ikke steutes forretningsenhet Extremes seg mot massemarkedet for brukere av menneske-maskin-grensesnitt.

Det er nemlig en grunnleggende forskjell mellom disse nye enhetene og vanlige produkter: de har blitt utviklet spesielt til bruk i eksplosjonsfarlige miljøer og temperaturer mellom -60 °C og +65 °C.
   Den nye serien har innfatninger i tre ulike størrelser for å inkorporere én, to eller tre elementer. Brukerne kan velge mellom ulike utløsere, signallamper og nøkkelbrytere, inkludert nødstoppknapper og røde soppknapper. Alle modeller passer til montering på f.eks. maskinavlukker, vegger eller paneler – også, spesielt i ugjestmilde miljøer med mye slitasje. De overholder beskyttelsesklasse IP 66 og har blitt utviklet spesielt for ekstrem bruk.
   Etter ønske fra noen av  kundene har steute utvidet sitt område for kompatible temperaturer enda lenger. Dette har blitt gjort mulig gjennom redesign av alle utløsere. Knapt synlig for øyet omfatter den nye designen funksjoner som forseglinger, som passer for enda lavere temperaturer.
   Det utvidede temperaturområdet ned til -60 °C er inkludert i ATEX/IECEx-godkjenningen. Den åpner for nye alternativer for steutes Ex-kommandoenheter, f.eks, for skipsbygging, offshoreteknologi og olje- og gassindustrien. Det laveste temperaturområdet for steutes Extreme-bryterenheter vokser dermed stadig.
For mer informasjon: Elteco AS, v/ Simonsen Stig, tel: 35 56 20 70, e-post: firmapost@elteco.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no