Meny
31.08.2015

Maskin og Konsult har signert ny agenturavtale

Med den ferske avtalen er Maskin og Konsult nå en komplett forhandler for Kennametal i Norge. Med denne avtalen på plass kan selskapet tilby en rekke slitedeler til utstyr brukt i veiutbygging og i gruveindustrien. 

Nye bransjeområder
Maskin og Konsult er frittstående leverandør av ekstrautstyr til anleggsbransjen, hovedsakelig utstyr til gravemaskiner. Den nye agenturavtalen vil bidra til nytenking og flere kundegrupper.
   Fram til nå har kundemassen bestått av maskinentreprenører, rivnings- og demoleringsaktører, anleggsmaskinforhandlere, kommuner og statlige etater.
   – Vi ønsket oss et bredere nedslagsfelt og vil nå også jobbe mot blant annet veiutvikling og gruvedrift. Maskin og Konsult får et betydelig «nytt ben å stå på»
Jeg tør påstå at vi er kjent for kvalitet i våre produkter og det vi gjør. Derfor har vi tatt oss god tid når vi har vært på utkikk etter et nytt agentur. Vi ble beæret over henvendelsen fra Kennametal, og det er med stor iver vi tar fatt på dette agenturet, sier daglig leder Hege Å Andresen hos Maskin og Konsult.

Verdensomspennende
Kennametal leverer et stort utvalg av hardmetall pigger samt andre slitedeler for både veivedlikehold, demolering, gjenvinning, asfaltfresing, gruvedrift og industri. Utvalget omfatter også transportbånd og rulleopplagringer.
   Det globale amerikanske selskapet Kennametal Inc. får med denne avtalen egen forhandler i Norge. Selskapet har samarbeidsavtaler i over 60 land.
Kennametal har også fabrikker i mange land, blant annet i Europa. Selskapet omsetter årlig for om lag tre milliarder kroner.

Kjent merkevare
Maskin og Konsult har i en årrekke solgt hydraulisk drevne freser for bruk på gravemaskiner. Det er Kennametal sine hardmetallpigger som sitter på Rockwheel-fresene. Deler av produktspekteret til Kennametal er allerede velkjent.
   – Vi får besøk fra Kennametal i midten av juli for første runde med produktopplæring. Vi vil i første omgang fokusere på produktene rettet mot veivedlikehold og veiutbygging. Markedets behov for slitedeler er jevnt til stede, og det blir spennende for oss å lære om nye produkter og bransjeområder, sier Andresen.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no