Meny
18.04.2015

Markiseduk for norske forhold


Nanoduken er en ny markiseduk som skal være tilpasset norske forhold.

Sammenlignet med en markiseduk i acryl har Nano Sunvas 30 prosent tynnere duk og en strammere og tettere veving, noe som sørger for at duken beholder både form og farge bedre.
   Nano Sunvas-duken blir ikke sydd, men sidebrett og skjøtene på duken blir sveiset. Ifølge daglig leder hos Markisemannen, Egil Aamodt, gjør det at duken holder seg stram lenger og tåler dermed regn, uvær og sol langt bedre sammenlignet med tradisjonelle markiseduker i acryl. Det betyr at duken tåler mer nedbør uten at vann trenger gjennom skjøtene i duken når du har markisen utslått.
   Aamodt hevder også at tester viser at Nano-impregneringen hindrer jordslag i å feste seg på markiseduken, slik at duken holder seg ren og pen i mange år. Impregneringen sørger for en mye lengre levetid og et langt enklere vedlikehold i årene fremover.
   – I tillegg er Nanoduken selvrensende, slik at hus- og hytteeiere kan nyte sommeren i stedet for å bruke tid på den håpløse oppgaven det er å skrubbe og vaske en markise. Og trenger du å vaske, er overflaten lett å gjøre ren, opplyser Aamodt.

Foto: Somfy outdoor

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no