Meny
22.04.2024

MILWAUKEE® REVOLUSJONERER ARBEIDSFLYTEN MED BRANSJENS FØRSTE BATTERIDREVNE GJENGEMASKIN

Den nye MX FUEL™ rørgjengemaskinen 2” med ONE-KEY™ bruker kraften fra MX FUEL™ utstyrssystemets REDLITHIUM™ batterier for å gjøre brukerne uavhengige av strømuttak på arbeidsstedet, slik at gjengene kan skjæres der det er mest praktisk.

MX FUEL™ RØRGJENGEMASKIN HAR EN SAMMENLEGGBAR TRALLE SOM ER KONSTRUERT MED GASSFJÆRER FOR Å HJELPE VERKTØYET OPP I ARBEIDSHØYDE, OG DE INTEGRERTE HJULENE GJØR DEN ENKEL Å TRANSPORTERE OVER UJEVNE OVERFLATER OG DERFOR ENKEL Å FLYTTE RUNDT PÅ ARBEIDSSTEDET.

MX FUEL™-rørgjengemaskinen gjør brukeren uavhengig av en strømkilde, samtidig som den har optimalisert design for transport på bruksstedet.

I tillegg til den forbedrede designen er denne nye batteridrevne rørgjengekutteren utrolig enkel å transportere rundt på arbeidsstedet og dessuten utrolig rask å sette opp og rengjøre, også i utkanten av arbeidstedet.

MX FUEL™ rørgjengemaskin 2" er utstyrt med det nye MILWAUKEE® BSPT-rørgjengehodet med mikrojustering for presis og enkel justering av pressbakken, og en automatisk utløsermekanisme som kontrollerer gjengelengden. Rørgjengekutteren er ideell for bruk med MILWAUKEE®s nye serie med universelle pressbakker for rørgjenging og andre kompatible universelle pressbakker.

Når rørgjengekutteren skal flyttes, holder den uavhengige oljebeholderen oljen på plass i reservoaret og gjør det unødvendig å tappe ut oljen. I tillegg minimerer beholderen søl i forbindelse med gjengeprosessen ved å eliminere behovet for bøttesmøring, slik at man får en optimalt ren gjengeprosess. For jobber som krever gjenging og rifling, muliggjør gjengekutterens bakre hammerchuck rask overgang og tilkobling av tilbehør for rullerifling uten demontering eller bruk av ekstra adaptere. MILWAUKEE®s rørgjengekutter reduserer oppsettings- og rengjøringstiden til under ett minutt.

Når rørgjengekutteren er satt opp på stedet, gir den kraft til å gjenge opptil 2" svarte jernrør, rustfritt stål, stive metallrør (RMC) og mer. Når den brukes sammen med det medfølgende MX FUEL™ REDLITHIUM™ XC406-batteriet, kan gjengemaskinen brukes hele dagen og levere opptil (140) kuttede, opprømmede og gjengede ¾” rørender per pakke. Når jobben er fullført, kan gjengekutteren oppbevares stående uten søl, noe som reduserer det samlede behovet for oppbevaringsplass.

MX FUEL™ rørgjengemaskin 2” med ONE-KEY™ er enda en av MILWAUKEE®s banebrytende rørgjengeverktøy. Gjengemaskinen eliminerer ineffektive trinn ved gjengeskjæring på bruksstedet og gjør det mulig for brukeren å strømlinjeforme arbeidsflyten. Den nye MX FUEL™ rørgjengemaskinen 2” med ONE-KEY™ er fullt kompatibel med MX FUEL-utstyrssystemet og er et bevis på MILWAUKEE®s fokus på investering i banebrytende teknologi og løsninger som virkelig gjør en forskjell for brukerne.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no