Meny
12.03.2019

MECA: – Går sport i gode arbeidssko

Uvex er blant verdens fremste leverandører av innovative verne- og arbeidssko. Nå har den tyske produsenten endelig sluppet sin lette sportsmodell Uvex 1 Sport på det åpne markedet.

Skoen er blitt en suksess fra første steg!
   – Uvex 1 Sport er kanskje den mest perfekte verkstedskoen vi har sett på lenge. På grunn av lav vekt, myk såle og bra passform ble skoen raskt populær blant selgerne og brukerne, forteller Bård Kulseth i Skydda.

Blitt hyllevare
På bilverkstedkjeden MECAs norske hovedkontor på Gjøvik, har lagersjef Tor Erik Myrvold og hans team ansvaret for å holde orden på ca. 45.000 ulike varer fordelt 35.000 kvadratmeter. På beina er Uvex' nye lettvektsko blitt en fast følgesvenn.
   – Vi ble tipset om modellen før lansering, og tok inn noen par for å teste. Det har uten unntak vært positive tilbakemeldinger. Skoen er lett og har litt demping. Dette er noe som har vært etterlyst av mitt personale som springer rundt på betonggulv hele dagen, forteller Myrvold. Han sørger for at om lag 4.000 plukkrader blir ekspedert daglig fra kjedens norske hovedlager.
   Såpass fornøyde med lettvektskoen er MECA, at de både blir brukt av ansatte og solgt i verkstedkjedens butikkhyller.
   – Skoens lette vekt er et stort fortrinn og at den er luftig. I tillegg til å være en ypperlig verkstedsko, fungerer den også godt i blant annet produksjonsbedrifter, tipser selger i MECA, Jan Tore Morken.
   Som HMS-spesialist, sørger Skydda Norge for at arbeidstakere er trygge på jobb. I samarbeid med Uvex leverer Skydda produkter med høy kvalitet og innovative funksjoner.
   – Uvex-ekspertise innen forskning, teknologi og produksjon bidrar til at vi sammen kan leverer vernefottøy av høy kvalitet, beregnet på mange ulike bruksområder, forklarer Karoline Klatran, markedssjef i Skydda Norge.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no