Meny
27.03.2014

Lysthus 134 fra Rindalshytter

Hytteprodusenten Rindalshytter tilbyr en kolleksjon fritidshus som bygger på den norske byggetradisjonen der enkle bygningskropper skånsomt legges inn i terrenget. Kolleksjonen har fått navnet Lysthus. På avstand vil Lysthus oppleves som lavmælt og derfor ikke kreve mer oppmerksomhet enn nødvendig, skriver produsenten på sin hjemmeside.

Lysthus har en utforming som skaper en nærhet til omgivelsene gjennom store vindusfelt som hensiktsmessig er trukket godt inn under takskjegget. De åpne oppholdsrommene har gjennomlysning slik at man alltid føler seg i ett med naturen. I de store vindusflatene er det skyvedører med direkte utgang til svalgang og uteplasser slik at terskelen mellom inne og ute viskes bort. Lysthus kombinerer et stort og åpent fellesrom, med god plass for sosialt samvær, matlaging, utsikt, lys og luft med små og koselige nisjer, der man enkelt kan trekke seg litt bort når en har behov for det.
  Lysthus er utviklet i samarbeid med designer Ole Petter Wullum.
  Lysthuse 134, som du ser bilde av, er på 134 kvm, har to soverom og stor sov-/lekehems. På badet er det en romslig dusjnisje som kan romme steamdusj eller lignende. Det er separat wc, og hytta har åpen kjøkkenløsning. Ved vindfanget er det satt av plass til garderobe. Det er trapp opp til hems med gjennomlys fra høyt vindu i garderobe. På denne modellen er det inntrukket uteplass i enden slik at man får gjennomlys fra tre sider. Fra uteplassen er det atkomst til to små uisolerte boder. Det er skyvedører med utgang til svalganger på begge langsider samt til uteplassen ved enden av det store åpne oppholdsrommet.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no