Meny
23.11.2021

Lydabsorberende støyskjerm fra Euroskilt

Euroskilt AS lanserer nå SafeSound, markedets første mobile lydabsorberende støyskjerm.

Støy er en av vår tids store miljøforurensninger. Den påvirker og reduserer vår daglige livskvalitet med blant annet økende stressplager og dårlig søvn.
   Byene vokser og med det økende anleggs- og byggevirksomhet tett på der folk bor og oppholder seg. Dette øker behovet for løsninger som kan bidra til å holde støynivået på et akseptabelt nivå. Vanlige standard støyskjermer er kun reflekterende som kun kaster støyen tilbake til omgivelsene. SafeSound derimot har lydabsorberende kassetter som fanger opp og absorberer støyen fra byggeplassene med opptil hele 14 desibel. Det gir en betydelig reduksjon av støyplagene fra anleggsdriften og således bedret livskvalitet for befolkningen uttaler Pål Bjur i Euroskilt AS.
   SafeSound er en mobil støyskjerm som lett og enkelt kan flyttes dit det er behov for lydskjerming av støyende arbeid.
   SafeSound støyskjermen er montert på et meget trafikksikkert veirekkverk som skiller og beskytter anlegget og arbeiderne fra veitrafikken.
   En av Euroskilt sine kjerneverdier er å bidra til at de som befinner seg på eller nær veien skal ha et trygt og godt miljø. Vi er stolte av at vår nye Safesound lydabsorberende støyskjerm kan bidra til det, avslutter Bjur.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no