Meny
11.10.2018

Lommevennlig fotoskriver for mobilkameraer

Polaroid Mint er navnet på en ny serie instant-produkter som gjør det lettere enn noensinne å få en slitesterk papirkopi fra et digitalt bilde.

Først ut er en ultralett skriver for mobiltelefoner, samt et digitalkamera som printer bilder ved hjelp av ZINK-teknikk.
   Interessen for instant-fotografering vokser, spesielt blant unge som appelleres av muligheten til å dele fysiske bilder med vennene sine. Focus Nordic, distributør av det legendariske kamera- og film-varemerket Polaroid, har nå gleden av å presentere to helt nye, unike og ultrakompakte produkter som tar instant-fotograferingen til et nytt nivå.
  
Den lommevennlige skriveren Polaroid Mint Instant Pocket Printer er laget for å levere papirbilder fra mobilkameraer samt Polaroid Mint Instant Print Camera – en hybrid mellom et digitalkamera og en skriver.
  
Begge modellene har et moderne, elegant utseende og finnes tilgjengelige i fem fargealternativer; svart, hvit, rød, blå og gul. Felles for begge er at de bruker blekkfri ZINK-teknikk for å produsere robuste fargeutskrifter med en fin blank overflate.
  
Med Polaroid Mint Instant Pocket Printer kan du skrive ut bilder trådløst fra en mobiltelefon eller et nettbrett bare sekunder etter at du har tatt dem! Skriveren kobles til via Bluetooth og bruker en dedikert Polaroid Mint-app for å redigere og skrive ut 2x3” utskrifter (5x7,6 cm) på under ett minutt. Til tross for det tynne og lette formatet, har skriveren et kraftig innebygget batteri som holder til opptil 50 bilder per lading.
  
Med den spesielle Polaroid Mint-appen som finns for både iOS og Android, kan du redigere bildene før utskrift og legge på filter, rammer og andre effekter.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no