Meny
05.05.2015

Lindab tilbyr nå firkantkanaler lokalprodusert i Ålesund

Det nærmer seg nå ett år siden Lindab startet opp avdelingen i Ålesund, og selskapet har etter hvert fått bra innpass i markedet i Møre og Romsdal. Målet er å være en totalleverandør til blikkenslagere og ventilasjonsentreprenører i fylket. Selskapet har derfor lagt opp et relativt komplett lager både med kanaler og deler, luftteknisk utstyr, verktøy og montasjemateriell, plater og coil, takrenner og andre produkter til tak.

– Flere av våre kunder har spurt om vi kan levere rektangulære kanaler og deler, gjerne lokalt produsert, for å hamle opp med de argeste konkurrentene, forteller Robin Kristiansen, produktansvarlig for ventilasjon i Lindab Norge. – Dette vil gi kortere leveringstid og større fleksibilitet. Vi er derfor svært fornøyd med å ha fått i stand en avtale med H.A. Helgesen AS, som har investert i en helt ny kanallinje for produksjon av kanaler og deler i Lindab-kvalitet. Det betyr at kanalene produseres etter Lindabs spesifikasjoner med hensyn til stivhet, tetthet og platetykkelse, alt for å kunne tilfredsstille forutsetningene for Lindabs typegodkjenning og tetthetsklasse C. Kanalene produseres med trapeskorrugerte plater/coil, og med innvendig avstivning på større dimensjoner.
   – Produksjonslinjen er allerede testet og kjørt, og de første ordrene har rullet ut både til Ålesund og Molde. Vi er derfor klare til å levere på kort varsel, forteller Arild Johansen, filialsjef for Lindab Ålesund. – Vi ser frem til mange forespørsler og ordrer i tiden fremover, nå også på rektangulært.
   – Kanalene produseres etter ordre ut fra et bestillingshefte, men vi kan også produsere spesialløsninger ut fra tegninger, i forskjellige materialer, isolert, mantlet osv. H. A. Helgesen AS produserer også mantling til sirkulære kanaler, rør osv. og har lang erfaring i alle typer tynnplateprodukter og i mange forskjellige materialer, avslutter Johansen.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no