Meny
09.12.2019

Lexit Group-messe 30. januar 2020 – med økt faglig tyngde

For sjette året på rad inviterer vi til egen fag-messe i Oslo 30. januar 2020.

Også i 2020 vil den befinne seg på Aker Brygge i de fine og sentrale lokalene til Felix Konferansesenter.
   – Vi har denne gangen videreutviklet konseptet med ulike fag-sessions for å gi gjestene best mulig tilgang på informasjon. Det er ellers gode muligheter for å bruke hele dagen på konferansesenteret hvor vi i tillegg til selve messerommet også disponerer et hyggelig matområde med tapas-buffet og forfriskninger – samt egne møterom som kan benyttes etter behov. I etterkant av forrige messe var dette noe de besøkende dro god nytte av, hvilket gjør at vi gjentar denne oppskriften i år også. Fjorårets messe er vår beste til nå og vi ønsker å forbedre oss ytterligere i 2020, sier Svein Lauritsen, salgssjef ved Lexit Group Norway.
Økt faglig tyngde
   I år som i fjor vil vi vise frem hele porteføljen vår på messen. Her vil det bugne av allerede godt etablerte løsninger og produkter, så vel som nyhetene vi gleder oss til å vise frem. Utviklingen i markedet går fortere enn noen gang og vi akter å ligge så langt foran som mulig. Derfor vil vi presentere både nytenkende produkter og løsninger innenfor de ulike fagområdene for å understreke vår posisjon som fremover lent totalleverandør.
   Nytt av året er det vi kaller fag-sessions. Dette vil være korte fag-presentasjoner underveis i løpet av messedagen hvor flere av våre dyktige medarbeidere – samt eksterne produsenter og samarbeidspartnere – vil presentere ulike produkter/løsninger og informere om bruken av disse. Her vil vi gå mer i dybden på spesifikk bruk og ikke minst vise frem ulike løsninger i større grad enn tidligere. De ulike fag-sessions foregår på eget konferanserom spredt utover hele dagen slik at det ikke vil påvirke de som går rundt og titter i messehallen. Det er tenkt som et tilbud for og samlet kunne gi mer utfyllende informasjon til de besøkende som ønsker det. Samtidig er det en god anledning til å få med seg ekstra påfyll og kanskje oppdage nye spennende løsninger for egen bedrift. Det blir også tid til spørsmål og dialog under hver session.
   I tillegg til det rent faglige gjentasr bruk av formen "åpent hus" med tilhørende tapas-buffet og leskende forfriskninger utover hele dagen. Som i fjor vil messen være åpen fra 09.00-17.00.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no