Meny
03.11.2016

LexTalk forenkler varetellingen

Multiplattformløsningen LexTalk fra Lexit Group egner seg spesielt godt til varetelling hos retailere, grossister og butikker.

Systemet er skybasert og lar seg raskt laste ned på smarttelefon eller nettbrett med en app.
   – Med en bluetoothskanner koblet på en smarttelefon skjer varetellingene raskt, rimelig og effektivt, sier salgssjef Software Mikael Thorsgaard i Lexit Group. I tillegg til varetelling er det moduler for salgsordre, kundeordre, butikkordre, datafangst og bestilling.
   Det skybaserte systemet LexTalk er spesielt godt egnet for ordreregistrering og bestilling. – Retailbransjen, mindre grossister og butikker får et system godt egnet til sin daglige drift, sier Thorsgaard. Han kan fortelle at LexTalk leveres med både online og offline funksjonalitet, og at systemet enkelt kan kobles til serverprogramvaren FactoryTalk for nedlastning av grunndata og rapportering tilbake til selskapets forretningssystem.
   Tilbakemeldingen fra brukere som har testet LexTalk, viser at løsningen har et enkelt og brukervennlig grensesnitt. Skjermbildene er identiske og det er enkelt å navigere seg gjennom oppsatte moduler. – Dette er spesielt viktig når man foretar varetelling med varesøk og registrering, sier Thorsgaard, som kan fortelle at programvaren lar seg enkelt tilpasse brukernes behov.
   – Benyttes LexTalk med bluetooth skanner på smarttelefon eller nettbrett, får man en prisgunstig løsning for rask og effektiv varetelling, sier Thorsgaard. Han legger til at Lexit Group også leverer robuste strekkodelesere som har utvidet funksjonalitet. LexTalk kan for øyeblikket kjøres på Androide og iOS-enheter, og om ikke lenge også på Windows.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no