Meny
03.02.2017

Leverer presisjon for farlige områder


METTLER TOLEDO opplyser at deres nye PBK9- og PFK9-veieplattformer er utformet for å levere høyest mulig nøyaktighet i industriprosesser. Disse presisjonsplattformene er nå godkjent for bruk i farlige områder.

Siden introduksjonen i fjor hjelper METTLER TOLEDOs robuste PBK9-benkveieplattformer og PFK9-gulvveieplattformer produsenter over hele verden med å håndtere råmaterialer, sikre overholdelse av regelverk og forbedre produktkvalitet i en rekke industrielle bruksområder. Men for første gang kan påliteligheten og nøyaktigheten til PBK9 og PFK9 lett integreres i industrielle bruksområder i farlige områder.
   Både PBK9 og PFK9 – hver med en oppløsning på opptil 750 000 divisjoner – er nå godkjent for bruk i Sone 1/21- og divisjon 2-områder samt sone 2/22 og Divisjon 1-områder. Den gode lesbarheten til disse plattformene er egnet til industrielle veieprosesser der toleranser må minimeres. For eksempel kan gass fylles til handelsberettigede spesifikasjoner med veiekapasitet på 60 kg og en godkjent avlesbarhet på 2 g. Eller 1 kg med pulver kan legges til i ett tonn væske med en anbefalt avlesbarhet på 2 g.
   Selskapet opplyser at PBK9 og PFK9 oppnår bransjeledende metrologisk ytelse takket være den innovative monolittiske veiecelleteknologien og den avanserte plattformkonstruksjonen.   
   PBK9-benkeplattformer er tilgjengelige i kapasiteter fra6 til 300 kg, mens PFK9-gulvplattformer er tilgjengelige i kapasiteter fra 300 til 3000 kg. Sistnevnte tilbys også med pneumatisk fjærbelastede plater for å gi rask, enkel servicetilgang. Alle PBK9- og PFK9-plattformer er tilgjengelige i rustfritt stål med en inntrengningsbeskyttelse på IP66/IP68.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no