Meny
20.07.2015

Leverer konknuser fra Kirkenes til Etiopia

For meglerspesialisten PlusTech AS i Trondheim er ikke avstand noen hindring. Steinknuseren av typen Metso LT 1100 fraktes nå fra den nordlige halvkule til etiopisk farvann.

Den ruvende maskinen på 60 tonn er i disse dager leveringsklar. Med ekstrautstyr som motor og ekstra kontopp skal knuseren transporteres med lastebil. Kjøperne, som er svensktalende, satser for fullt på steinknusing i hjemlandet Etiopia.

Megler på verdensbasis
Salgsansvarlig innenfor maskin, Harald Jakobsen, har lang kompetanse i faget og forteller at selve kjøps- og salgsprosessen har hatt en tidsramme på tre til fire uker.
   – En levering som dette krever god logistikk og planlegging. Vi har stor kapasitet og et bredt nettverk og er opptatt av å være i dialog med tilbydere og kjøpere over hele verden innenfor anleggs-, industri- og lastebilbransjen, sier Jakobsen.

God oversikt
– Vi er opptatt av å ha et tett samarbeid med alle partene og ønsker å fremstå som katalysatoren i kjøps- og salgsprosessen. Dette bidrar til at sluttresultatet blir bra, sier Jakobsen engasjert. Han påpeker at meglerens væremåte er viktig.
   Hos PlusTech finner du flerspråklige inne- og utemeglere. Firmaet har siden oppstart i 2002 tilegnet seg god kjennskap til bransjen og har et våkent blikk på svingninger i markedet.
   – Våre meglere er glad i å treffe nye mennesker, slik at kundene føler tillit i løpet av kort tid, legger han til.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no