Meny
02.03.2017

Leverer elektriske fremdriftssystemer til 80 nye tog i Sverige, Sveits og Ungarn

ABB vinner ordre på 70 millioner dollar for utvidelse av den europeiske jernbaneflåten

Den sveitsiske jernbaneprodusenten Stadler har tildelt ABB kontrakter på 70 millioner dollar for elektriske fremdrifts- og kraftsystemer til tre europeiske jernbaneoperatører. Det nye utstyret vil bidra til mer bærekraftig regional og urban transport med bedre intercity-tilbud, færre køer og reduserte utslipp.
   ABBs avanserte, elektriske fremdriftssystemer med integrerte kraftsystemer og togtransformatorer skal installeres på 80 Stadler forstads- og interecity-tog i Sverige, Sveits og Ungarn. Systemene omformer strøm og spenning fra kjøreledningene til togets fremdriftssystem og mating av kraftsystemene om bord. ABBs kompakte, lettvekts fremdriftsteknologi fører til mer effektiv drift, økt plass og bedre passasjerkomfort.
   Ordrene inkluderer ABBs fremdriftsteknologi for 33 dobbeltdekkertog til svenske Mälab, som transporterer pendlere vest for Stockholm. Fremdriftssystemene vil gi mer kraft og økt pålitelighet, spesielt under barske, nordiske vinterforhold.
   ABBs fremdriftssystem med togtransformatorer skal også installeres på Stadlers nye generasjon FLIRT-tog (Fast Light Innovative Regional Train) for Schweizerische Südostbahn (SOB). Elleve nye ABB-drevne togsett skal settes i drift på den populære Voralpen-Express-ruten mellom St. Gallen og Lucerne. ABBs fremdriftsteknologi er allerede i bruk i Stadlers eksisterende SOB-flåte.
   Fremdriftssystem for 14 nye tog til sveitsiske Regionalverkehr Bern-Solothurn (RBS) og 12 tog for Appenzeller Bahnen (AB) er også inkludert i ordrene. ABBs leveranse inneholder takmonterte fremdriftssystemer med integrert kraftforsyning.
   I tillegg vil ABBs kompakte fremdriftssystem med integrerte hjelpekonvertere, transformatorer og batteriladere leveres til ti nye FLIRT-tog for ungarske GYSEV.
   ABB har en lang historie i leveranser av innovative og energieffektive teknologier til jernbanesektoren med produksjon og service av alle komponenter og delsystemer i forstads-, intercity-, og høyhastighetsbaner for infrastruktur og rullende materiell. ABB leverer også livssyklusstøtte, inklusiv vedlikehold og oppgraderinger av sin store installerte base verden over.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no