Meny
07.11.2013

Leverer akustiske plater i betong og rustent metall

GLAVA kan nå levere akustiske plater med trykt overflatemotiv. Dermed får kundene enda flere spennende muligheter til å sette preg på interiøret.
– Dette er en idé vi ønsker å teste ut. Jeg er spent på mottakelsen, men tror dette er noe som vil slå an i markedet og bli et attraktivt alternativ for mange, sier Hans Kristian Olsen, markedssjef for himlinger i GLAVA.

Esset Akustiske plater er en innovasjon som har kommet i stand som et samarbeidsprosjekt mellom GLAVA, som produserer de akustiske platene, og Esset Decor, som lager trykket på platene. Selve trykkeprosessen er helt ny og effektiv, og den kan brukes på de fleste av GLAVAs akustiske plater til vegg og tak – ikke minst på Ecophon Venus, som mange bruker i dag.

I første omgang er planen å tilby tre ulike overflatetrykk: Betong, Rustikk (oppfattes som pusset betong) og Rust (oppfattes som rustent metall).

– Konseptet er presentert internt i bransjen med svært gode tilbakemeldinger. Dette vil være med på å gjøre sortimentet enda mer variert og spennende, fastslår Olsen. 

Esset Akustiske plater er såpass ferske at produktet ennå ikke er inne i de vanlige prislistene. Enn så lenge oppfordres derfor interesserte til å ta direkte kontakt med GLAVA.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no