Meny
12.02.2024

Lettere, mer effektiv og med lavere TCO – nå er den nye KR FORTEC på markedet

Markedets beste tilgjengelighet og korteste servicetid er imponerende. Men enda viktigere er den 37 prosent forbedrede energieffektiviteten som KUKAs nye versjon av KR FORTEC-industriroboten har sammen med en rekke andre for-bedringer. 

– Alt i alt er det en effektiv og ressursbesparende robot med en svært god Total Cost of Ownership (TCO), sier Micael Amandusson, kanalansvarlig hos KUKA Nordic.
KR FORTEC-serien er en klassiker i KUKAs sortiment, en robot i mellomklassen som i sin nyeste versjon kan håndtere nyttelaster på opptil 800 kilo.  
I takt med både bærekraftsarbeidet og de volatile energiprisene har energifor-bruket til roboter blitt stadig viktigere. Det er også en avgjørende parameter i den totale kostnaden ved å eie en robot: I løpet av maskinens levetid vil energi-forbruket være en større utgift enn den opprinnelige investeringen. 
– Derfor investerer vi mye i innovasjon for å redusere energibehovet til robo-tene våre, et område der vi er svært konkurransedyktige, sier Micael Amandus-son.
Den nye KR FORTEC er svært robust. Den kan arbeide i lange perioder med mi-nimalt vedlikehold. Mean Time Before Failure for serien er 400 000 timer. Hvis noe skulle skje, har KUKA sørget for at det er mulig å minimere både repara-sjonstiden og kostnadene til reservedeler.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no