Meny
01.05.2016

Lesjøfors utvider tilbudet av fjærer

Det tyske Lesjøforsselskapet S & P Federnwerk har gjort betydelige investeringer i ny, helautomatisert utrustning for produksjon av harvtinder og pickup-fjærer til skurtreskere og strengleggere.

S & P Federnwerk i tyske Nisterau produserer fjærer primært til jordbruksindustrien. Bedriften har i løpet av 2015 investert i en svært moderne maskinpark. De nye maskinene bidrar til bedre driftsforhold og et betydelig bedre arbeidsmiljø for operatørene. Dessuten kan den nye maskinparken håndtere stenger med tråddiameter opp til 14 mm.
   S&P Federnwerk har i flere år samarbeidet med produsenter av jordbruksmaskiner i Europa. Dette er velkjente produsenter som stiller store krav til kvalitet, produksjonskapasitet og leveringssikkerhet. Med ny maskinpark og muligheten for å produsere harvtinder og pickup-fjærer opp til 14 mm tråddiameter gjør S & P Federnwerk til en attraktiv leverandør innenfor dette produktsegmentet.
   – I kombinasjon med anlegget for pulverlakkering i vår fabrikk kan produsenter av jordbruksmaskiner dra nytte av S & P Federnwerks komplette tilbud av egenproduserte produkter. Med høy kvalitet, omfattende kunnskap og mange års erfaring innenfor fjærproduksjon garanterer vi levering av høykvalitetsprodukter til avtalt tid, uttaler Dennis Müller, daglig leder hos S & P Federnwerk.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no