Meny
22.05.2024

Lenovo tar neste generasjons AI-PC-er til et nytt nivå med modellene Yoga Slim 7x og ThinkPad T14s Gen 6

Lenovo lanserte Lenovo Yoga Slim 7x og Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 for å levere en helt ny opplevelse i PC-interaksjon. Drevet av Qualcomms nye Snapdragon X Elite-prosessor med 12-kjerners Oryon™ CPU, Adreno™ GPU og en dedikert Hexagon™ NPU (Neural Processing Unit), kan de nye bærbare PC-ene levere tidenes raskeste AI NPU-prosessering med opptil 45 billioner operasjoner per sekund (TOPS). Med de nyeste forbedringene fra Microsoft Windows 11 og NGAIPC kan brukere nå få tilgang til LLM-kapasitet også offline. Ved å bruke generativ AI og maskinlæring kan NGAIPC bidra til å skape gode tekster, lage engasjerende bilder og strømlinjeforme vanlige produktivitetsoppgaver

Lenovo Yoga Slim 7x – En smartere måte å skape på

Med AI-drevne Lenovo Yoga Slim 7x kan man bruke mindre tid på redigering, rendring og prosessering, og mer tid på det kreative. Hexagon NPU gir skapere funksjoner som tekst-til-bilde og avanserte bilderedigeringsmuligheter. Flere smarte brukeropplevelser inkluderer 4K-strømming og forbedret sikkerhet. Lenovo AI Core samarbeider også med Snapdragon X Elite-prosessoren for å fastslå det aktuelle brukerscenarioet, og dynamisk justere ytelse og effektivitet basert på oppgaven.

ThinkPad TI14s Gen 6 Laget for bedriftsbruk

ThinkPad T14s Gen 6 er Lenovos første kommersielle AI-PC og setter en ny standard både for ytelse og effektivitet for Windows-bedriftsmaskiner. Bruken av en NPU fremhever de utmerkede AI-egenskapene på enheten med fokus på forbedret produktivitet og generering. PC-en åpner også for at brukere kan utnytte NGAIPCs ekstensive kunnskapsbase, og med integrering på tvers av Microsoft 365-applikasjoner får man en effektivitet på linje med å ha en personlig AI-drevet assistent lett tilgjengelig.

Windows på Snapdragon for Enterprise

Gjennom et langsiktig treveis samarbeid har Lenovo, Qualcomm og Microsoft skapt en ekstensiv liste med mer enn hundre programvareapplikasjoner for enterprise. Med en fremtidsrettet tilnærming har samarbeidet hatt aktive partnerskap med banebrytende kommersielt verdifulle programvareselskaper som bruker AI-teknologi designet for å skape overlegen effektivitet og beskyttelse. ThinkPad TI14S Gen 6 har ThinkShield, som gir AI-drevet trusseldeteksjon og et solid grunnlag for generell systemsikkerhet i samarbeid med Qualcomm Secure Processing Unit med Microsoft Pluton-løsning.

Tilgjengelighet og pris

Lenovo Yoga Slim 7x blir tilgjengelig fra juni, med en startpris på kr 16 300 NOK.

Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 blir tilgjengelig fra midten av august, med en forventet startpris på 1769 € ekskl. mva. (EMEA).

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no