Meny
15.12.2014

Le Creuset lanserer ny generasjon støpejernsprodukter

Den opprinnelige støpejernsgryten fra Le Creuset har utviklet seg.

Det franske selskapet Le Creuset har vært kjent for sine originale støpejernsgryter siden 1925. 89 års forskning og løpende produktutvikling ligger til grunn for lanseringen av den nye støpejernsserien, som er en videreutvikling av de klassiske støpejernsproduktene fra Le Creuset. 
  
Serien er tilpasset den moderne familien med utgangspunkt i forbrukernes ønsker og behov, noe som gjør de ikoniske støpejernsproduktene mer aktuelle enn noensinne før, og tar kulinariske utfoldelser til helt nye høyder i ethvert kjøkken.
   Alle grytene kommer med ergonomisk stålhåndtak som er behagelig å holde i, og som samtidig tåler høye temperaturer, slik at grytene kan brukes til langkokte retter og i ovnen uten tanke på varmegrader. Lokket er enda mer tettsluttende enn før, slik at maten blir saftigere, og slik at aromaen forsterkes under tilberedningen. På denne måten optimaliseres matlagingen som resultat av sirkulasjonen og kondensen som drypper fra undersiden av lokket. Grytene har dessuten blitt utstyrt med ekstra store håndtak, som gjør det mulig for selv en voksen mann å få godt grep om håndtakene – også med grytekluter eller grillhansker.
    Innvendig er den sandfargede emaljen motstandsdyktig mot misfarging og flekker forårsaket av matvarer, slik at gryten holder seg pen til tross for hyppig bruk og syreholdige matvarer. Den sterke emaljen sikrer dessuten rask og uproblematisk rengjøring, da matrester og fastbrente ingredienser slipper lett. 
   Oppgraderingen av støpejernsproduktene omfatter alle de velkjente Le Creuset-fargene og de mest populære størrelsene og variantene av gryter og panner.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no