Meny
05.06.2015

Laptop/nettbretthybrid med fornøydgaranti

Toshibas nye Portégé Z20t er en laptop/nettbretthybrid med lang batterilevetid og HD-touchskjerm, laget for profesjonelt bruk.

Selskapet tilbyr kjøperne en garanti slik at de har muligheten til å kjøpe Portégé Z20t – og få tilbake pengene om de ikke er fornøyd.
 
Fleksibelt for små bedrifter
Toshibas nye fornøydgaranti gir kunder muligheten til å teste den nye Portégé Z20t i 30 dager og få pengene tilbake dersom maskinen ikke tilfredsstiller kravene. Tilbudet gjelder frem til 31. august.
   Garantien gjør det fleksibelt å kjøpe IT-utstyr, særlig for små bedrifter der IT-utstyr og -support utgjør en vesentlig investering. Initiativet er en videreføring av Toshibas pålitelighetsgaranti som tilbyr kundene pengene tilbake eller gratis reparasjon i tilfelle det oppstår en feil det første året.
   Ifølge en analyse av småbedrifters IT-utgifter (Gartner 2014) kommer IT-kostnader for små og mellomstore bedrifter til å ligge på opptil 5 prosent av totale utgifter fra år 2016.
   – Med denne fornøydgarantien ønsker vi å gjøre det mulig for små bedrifter å prøve ut nye teknologier og nytt utstyr, selv om det finnes begrenset IT-støtte internt i slike bedrifter, sier Per Jostein Ørslien, leder for Toshiba i Norge.
 
Kraftig og funksjonell 2-i-1
Portégé Z20t er en avtakbar 31,75 cm (12.5”) laptop og nettbrett i ett, laget for profesjonelt bruk. Inne i Portégé Z20t finnes kraften og stabiliteten til en laptop, sammen med mobiliteten og funksjonaliteten til et nettbrett. Batterilevetiden er på opptil 17 timer. Portégé Z20t har blant annet håndskriftsgjenkjenning for rask notatføring, en reversible docking for å aktivisere presentasjonsmodus samt en full HD-touchskjerm med bred visningsvinkel.
   Portégé Z20t kommer med Intel Core M-prosessor. Den har opp til 256 GB med SSD-lagringsplass og opp til 8 GB med LPDDR3-minne.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no