Meny
05.04.2022

Lanserer vindskjerm for eksisterende rekkverk

Morten Mitchell og Sindre Mork Solbakken er gründere for en bedrift som har en klar strategi om å levere produkter basert på lokale varer og tjenester.

Morten Mitchell har drevet glassverksted i mer enn 20 år. I hele sin karriere har han etterlyst vindskjermløsning for montering på eksisterende glassrekkverk. Tålmodigheten tok slutt og sammen med Sindre Mork Solbakken lanserer han like godt et nytt selskap og produkt under navnet «Heisopp».
«Heisopp» er et produkt som leveres «klart for montering» Glass, profiler, skruer og muttere følger med i pakken.
   Mitchell og Solbakken har komplementære ferdigheter. Førstnevnte driver Nenset Glassverksted og er fagmann på glass. Solbakken er medeier i Karlsen og Solbakken Maskinering AS og har blant annet konstruksjon som fagområde.
   Karene fant sammen og Mitchells idé ble utviklet til en prototyp. Denne ble testet og godkjent. Nå er serieproduksjon et faktum og lørdag 1. april inviterer Heisopp AS til stor lansering på Rødmyr Industriområde i Skien.
   – De er riktig at dette er et produkt som har vært savnet i mange år. Men det har selvfølgelig sammenheng med at svært mange kunder har etterspurt vindavskjerming i tilknytning til eksisterende rekkverk. Vårt nye produkt kan monteres nær sagt til alle typer rekkverk med alle typer glass. Boltefestet rekkverk, rekkverk med stolper eller glassrekkverk med bunnskinne kan suppleres med vårt produkt. Våre stolper skrus fast i dekke bak rekkverket og har en smart heve-senkeløsning som gjør at man ved behov kan heve og senke glasset med et enkelt håndgrep, forteller Morten Mitchell.

Helnorsk produkt
Morten Mitchell og Sindre Mork Solbakken er gründere for en bedrift som har en klar strategi om å levere produkter basert på lokale varer og tjenester. Kortreiste byggevarer er også det riktige miljøfotavtrykket.
   Glassene som benyttes kommer i fra Modum Glassindustri eller SI-Glass og aluminiumprofilene trekkes på Hydal Aluminium Profiler på Raufoss.
   – Vi gleder oss til helgen 1. og 2. april. «Heisopp» vises da frem for første gang. Vi serverer noe å bite i, og svarer på spørsmål om vår løsning. Målgruppen er både privatpersoner, borettslag og entreprenører som utfører rehabilitering. Glassmestere som ønsker å selge et slikt produkt er spesielt velkomne, forteller Mitchell.

Kiide: NTB Kommunikasjon

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no