Meny
13.05.2015

Lanserer nyutviklet varmeveksler med uante bruksmuligheter

De ansatte hos HeatWork er ikke lite stolt av å presentere denne store nyvinningen, som har fått merkenavnet CliWi.

Oppfinnelsen har status patent pending og er merkevarebeskyttet. Det har tatt mer enn seks år og betydelige ressurser å utvikle teknologien, som har stor effektivitet, og som gir mulighet til veksling av energi i de fleste variasjoner: fra væske til luft, væske til væske, luft til væske og luft til luft. I motsetning til dagens teknologi, som har sin opprinnelse i radiatoren som ble oppfunnet på 1850-tallet, bygges CliWi på fleksible, modulbaserte enheter. Disse utgjør én og samme konstruksjon, som gir en betydelig mer effektiv energioverføring. 
   CliWi representerer et nytt kapittel innenfor miljøvennlig varmeveksling. Omfattende tester har gitt resultater på temperaturløft og effektivitet, som vil gi CliWi betydelig konkurransefortrinn sammenlignet med kjente systemer på markedet i dag. Systemet gir sparte kostnader for kunden og gjør miljøet til en vinner.

Mye av lite 
Gjennom merkevaren CliWi ønsker HeatWork å tilby markedets mest fleksible og geniale vekslersystem. Mulighetene for modulbygging og tilpasning er omtrent uendelig. CliWi kan nærmest bygges i den form og størrelse man ønsker eller har behov for. Produktene vil være enkle å håndtere og vedlikeholde. Sammen med høy effekt og lav vekt vil dette gjøre produktene svært brukervennlige.

Første produktserie lanseres
HeatWork lanserer allerede nå første produktserie basert på CliWi. Her er det snakk om varme, kjøling, luft og uttørking i samme system, for blant annet industri- og bygg- og anleggssektoren.
   Det er bare fantasien som vil sette grenser for muligheten til produktutvikling med CliWi. Spennende prosjekter innenfor fiskeri, petro og jordbruk er også på gang.
   CliWi er ikke bare et produkt som gir et solid løft for HeatWorks kunder gjennom mange nye bruksområder hele året. Det er også et stand-alone-produkt som kan veksle energi fra flere andre energikilder.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no