Meny
02.07.2021

Lanserer nye, mindre klimaanlegg for næringsbygg

Den nye PACI NX-serien fra Panasonic Heating & Cooling Solutions er smalere, mer stillegående og passer godt for mindre kontorlokaler og næringsbygg.

PACi NX er Panasonics nyeste tilskudd av klimaanlegg for næringslokaler og kommer i to utgaver: Standard og Elite. Standard-modellene er laget for prosjekter som krever kvalitet på begrenset budsjett, mens Elite-modellene tilbyr klimaanlegg fra øverste hylle. Alle NX-modellene har kapasitet på mellom 2,5 kW og 14 kW, gir høye SEER/SCOP-nivåer og har energimerking opptil A+++. Elite-modellene kan gi kjøling med utendørstemperaturer opptil mellom 20 og 48 grader og oppvarming ved utendørstemperaturer ned til -20 grader. Dette opplyser selskapet i en pressemelding.

Fås med nanoe X-teknologi
Utvalget av innendørs-enheter har nå nanoe X som standard. Teknologien er utviklet av Panasonic og bruker hydroksylradikaler (OH) til å hemme veksten av enkelte forurensende stoffer, som visse allergener, bakterier, virus, mugg, lukt og andre farlige stoffer. I kontorbygg og restauranter kan dette for eksempel være med på å fjerne ubehagelig lukt fra møbler, tepper og gardiner, eller å redusere framvekst av visse typer virus og mugg.

For oppussing og oppgradering
Den nye serien er utviklet for en trekablet tilkobling. Det gjør at brukeren slipper en ekstra strømforsyning, som gjør løsningen godt egnet til ettermontering. I tillegg er PACi NX godt egnet for bygninger med begrenset uteareal, da utendørsenhetene er smale og kan installeres på en lite påtrengende måte.
   Panasonic har redesignet sin Adaptive Ducted Unit for å kunne monteres både horisontalt og vertikalt. Den har også enda bedre dreneringsdesign og redusert størrelse og vekt, noe som gjør den godt tilpasset installasjoner som krever en mer kompakt passform. Med 25 cm høyde og et statisk trykk på opptil 150 Pa, tillater det også fleksibel, diskret kanalinstallasjon lenger borte fra rommet. Takket være det proprietære kabinettdesignet har den jevnere luftstrøm og et støynivå på bare 22 dB (A).

Smart og enkel tilkobling
PACi NX er kompatibel med Panasonics nye IoT-fjernkontroll, CONEX, og kan styres via en smarttelefon eller et nettbrett. CONEX tilbyr flere applikasjoner for enkel fjernstyring og vedlikehold av anlegget:    Panasonic H&C Diagnosis App, designet for analyse og feilsøking,    Panasonic H&C Control App for drift og avanserte installasjonsinnstillinger og Panasonic Comfort Cloud App for fjernstyring av enheter via Wi-Fi

Serien er kompatibel med AC Smart Cloud fra Panasonic, som gir brukeren enkel oversikt over alle installasjoner. Med et enkelt klikk er det mulig å motta statusoppdateringer fra alle enheter i sanntid, forhindre nedetid, og optimalisere kostnader.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no