Meny
13.05.2021

Lanserer ny treskrue for rask og sikker montering

Bedre holdbarhet, enkel stikkskruing, og redusert monteringstid er bare noen av fordelene som håndverkeren kan nyte godt av med de nye skruene fra fischer.


Powerfast II-serien har landet på hyllene og er klare for å bli brukt i prosjekter hvor effektivt kvalitetshåndverk er avgjørende. Serien er utviklet til å være skånsom mot tre og plugger, samtidig som den gir store tidsbesparelser. Produsenten opplyser at skruen er ca. 25 prosent raskere enn sin forgjenger.   

Flere skruer per batteri
Hemmeligheten ligger i utformingen av skruen. Spissen på skruen har dobbelgjenge, alik at den griper raskt uten å slure i materialet. Det har lyktes å oppnå en bittid som er vesentlig kortere i forhold til andre alternativer i markedet. Et innvendig fresespor og spesialvoks skaper et lavt innskruingsmoment. Derfor går det flere skruer på et batteri. Lars Holdbæk, Nordic Product Manager hos fischer forteller: - Vi har en skrue som kommer til å gjøre livet enklere for håndverkeren. Powerfast II er optimert til å ha et lavt innskruingsmoment ved å skape mindre friksjon. Den lave friksjonen sparer også på batteriforbruket.
   fischers Powerfast II oppgis å være skånsom mot materialet som det festes i. Skruen har patent på en ny skruespiss og innvendige freseribber. Disse beskytter treverk og nylonplugg, slik at risikoen for at treverket sprekker eller pluggen blir skadet under montering minimeres. Lars Holdbæk fortsetter: - Den nye skrueserien kan brukes i både hardt og blødt tre, i plugger og til innfesting av metallbeslag for eksempel. Derfor blir det mulig for håndverkeren å utføre mange forskjellige oppgaver med denne skruen.

Med ekstra høy stålkvalitet
Alle håndverkere kjenner til problematikken med at skruer knekker. Det skal ifølge produsenten ikke være tiulfelle med denne nye treskruen. PowerFast II-serien er fremstillet i stålkvalitet C10 B21, som er samme type stål som konstruksjonsskruer vanligvis er laget av.
  - Det er kjent at skruer kan knekke og det bruker man unødvendig mye tid på. Derfor har vi valgt å bruke en ekstra høy stålkvalitet, som sørger for sikker og holdbar innfesting, avslutter Lars Holdbæk.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no