Meny
27.09.2016

Lanserer fremtidens batteridrevne vinkelsliper

Oppladbar, men fortsatt fylt med superkrefter på grunn av det unike 54V FLEXVOLT-batteriet.

DEWALTs nye vinkelsliper DCG414 er et kraftfullt og fleksibelt proffverktøy som fyller et tomrom i metallindustri og byggebransje.
   Det nye batterisystemet XR FLEXVOLT fra DEWALT er en revolusjon innenfor batteridrevne proffverktøy og har åpnet for en ny generasjon supersterke batteridrevne produkter som er lette å manøvrere.
   Vinkelsliperen DCG414 er en av nyhetene som lanseres sammen med XR FLEXVOLT. Ytelsen er sammenlignbar med en strømdrevet vinkelsliper, og ifølge DEWALT klarer sliperen alle typer industrielle oppgaver, fra raske avvirkninger til tøffe slipejobber og kapping av stein og jernbjelker. Arbeid som tidligere ikke har vært mulig å gjennomføre med en batteridreven vinkelsliper. For de yrkesgruppene som daglig bruker vinkelsliper, innebærer dette helt nye muligheter og betydelig større fleksibilitet.
   Avgitt effekt av det nye 54-voltsbatteriet gir DCG414 et turtall på hele 9000 omdreininger per minutt, og batteriet har lang brukstid. I tillegg har vinkelsliperen opptil 75 prosent høyere dreiemoment og 1000 watt mer kraft enn tidligere batteridrevne vinkelslipere. Også skjæredybden blir «best i klassen» på grunn av en lavprofilert girkasse, som også gjør det lettere å komme til på trange steder. Vinkelsliperen er utformet med tanke på ergonomi og funksjoner som for eksempel one-touch-dekselet for rask og nøkkelfri justering samt skivebytte. Dette opplyser produsenten i en pressemelding.
   DCG414 har det siste innenfor sikkerhetsfunksjoner. Et forbedret elektronisk sikkerhetssystem gir brukeren optimal kontroll med mykstart, kick-back brems og omstartsbeskyttelse. Som ekstra tilbehør lanseres også en serie spesialdesignede slipe- og kappeskiver, Extreme Runtime Abrasives, som dobler brukstiden og holder fire ganger lenger enn standardskiver.
   Pris uten lader og batteri er kr 2783 uten mva. Med lader og batteri er prisen kr 5854 uten mva.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no