Meny
12.03.2024

Lanserer etterlengtet tilkoblingsenhet

Energistyringsselskapet Eaton, som er ledende i Norge på smarthusløsninger, lanserer et produkt som installatører og elektrikere skal ha etterlyst i lang tid.

– For smarthjem som skal kobles opp mot vannbåren varme, har vi endelig lansert et koblingshus der installatøren kan samle alt på ett kretskort og koble aktuatorene til. Det sparer voldsomt med tid.

 Det sier Ine Dagfinrud, smarthjemansvarlig i Eaton. Tidsbesparelsen kommer av at den nye tilkoblingsenheten erstatter opptil seks koblingsbokser ved at disse samles inn i samme koblingshus.

 – Det ser naturligvis langt penere og ryddigere ut på veggen, men først og fremst er det veldig tidsbesparende å samle alle aktuatorene i én enhet. I små tekniske rom vil installatøren også spare mye plass å bruke tilkoblingsenheten, som ikke er mer enn drøye 30 centimeter bred. Så dette er både effektivitet og estetikk for elektrikeren, forteller smarthussjefen.

 

Enheten kan enten monteres på en DIN-skinne eller veggmonteres, og hver sone indikeres av en LED-lampe som viser aktiviteten til den tilhørende aktuatoren. Den passer som hånd i hanske med Eatons smarthusserie xComfort.

Produktet er tilgjengelig for salg hos grossist i løpet av mars måned.

Foto: Eaton

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no