Meny
02.09.2022

Lanserer Ford GT-racing cockpit for gaming på verdens største spillmesse

Ford og Team Fordzilla har nå gått sammen med Next Level Racing og utviklet en egen gaming cockpit med sete for å få mer av Fords stolte racingarv inn i gaminguniverset.

Med GTElite Ford GT Edition Cockpit og ES1 Seat Ford GT Edition får du cockpit med en blå anodisert ramme, Ford-branding og et ergonomisk utformet racingsete.

Cockpiten og setet skal selges gjennom Next Level Racing sine salgskanaler fra andre halvdel av oktober i år. De to delene kan fås kjøpt hver for seg eller samlet, og kan brukes sammen med alle de store merkevarene som leverer ratt, gir og pedaler.

– Det er stort for oss å samarbeide med et ikonisk merke som Ford for å gjøre skillet mellom virkelig og virtuell motorsport enda mindre. Med dette partnerskapet forplikter begge selskapene seg til å fortsette å vokse innenfor gaming og motorsport. Vi er veldig fornøyde med å gi Ford-fans over hele verden muligheten til å game i denne cockpiten hjemme, sier CEO i Next Level Racing, Hess Gah.

Skal vises frem på verdens største spillmesse

Både cockpit og sete skal vises frem på verdens største spillmesse, gamescom i Køln, som åpnet i dag.

Setet har en rekke forskjellige innstillingsmuligheter for å gi gamere den optimale sittestillingen. Det hele kommer også med Team Fordzilla-merkede setebelter og en Ford GT/Team Fordzilla-merket antisklimatte. ES1 Seat Ford GT Edition kan også brukes sammen med andre cockpiter som er utviklet for sidemonterte seter.

Vil utforske grensene mellom den virkelige og den virtuelle verden

Siden Fords første e-sportslag, Team Fordzilla, startet opp i 2019, har de hatt som mål å utforske grensene mellom virkelig og virtuell verden. Dette siste samarbeidet er en fortsettelse av planen om å tilby et mer altoppslukende fysisk miljø for gamere som skal prøve seg på racing i den virtuelle verden.

– For oss er det fantastisk å bli assosiert med en av lederne innenfor simulerte racing teknologier som Next Level Racing. Det viser hvor langt Team Fordzilla har kommet på relativt kort tid. Forhåpentligvis vil gamerne som bruker disse nye produktene få en altoppslukende - og ikke minst morsom – gamingopplevelse, sier leder for Team Fordzilla, Emmanuel Lubrani.

Dette er tredje gangen Fords e-sportslag deltar på gamescom-messen. Tidligere har team-medlemmene blant annet deltatt i aktiviteter på messen - for å fremme bedre kjørevaner blant unge sjåfører, gjennom Fords Driving Skills For Life-program. Teamet har også besøkt messen med en Ford Gaming Transit – en spesialbygd varebil som også har vært kjørt rundt i hele Europa, og tilbudt gaming inni varebilen til barn med spesielle fysiske behov.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no