Meny
05.02.2015

Lag sikkerhetsmerking på stedet

– Med en spesialisert Brady-skriver for sikkerhetsmerking kan du skrive ut alle typer sikkerhetsmerking når og hvor du trenger det, uttaler Tom Bieseman, EMEA-produktsjef for sikkerhetssystemer i Brady.

Alle Brady-skrivere for sikkerhetsmerking kan lage sikkerhetsmerker i tråd med krav og forskrifter, på ekstremt slitesterke materialer. Selskapet opplyser at de har eksperter som kan hjelpe til med å velge ut de beste materialene til den aktuelle bruken. Merkingen kan skrives ut på materialer som motstår langvarig UV-eksponering, ekstreme temperaturer, fuktighet, kjemikalier og løsemidler eller olje og fett, alt avhengig av arbeidsforholdene der merkingen settes opp eller i hvilken sammenheng sikkerhetsmerkene skal brukes. Man kan også skrive ut reflekterende eller selvlysende skilt for å lage egen merking av rømningsveier i mørket.

Enhetlig sikkerhetsmerking
I mange tilfeller har ulike anlegg i samme bedrift forskjellige leverandører av sikkerhetsmerking. Derfor har sikkerhetsmerkingen forskjellig ordlyd, varierende størrelser og alder. En person med ansvar for flere anleggssteder kan for eksempel ta i bruk Bradys sikkerhetsskrivere på hvert sted, utarbeide maler for sikkerhetsmerking for hele selskapet og gjøre slik merking enhetlig for alle stedene.

Former, farger og størrelser
Brady opplyser at deres skrivere for sikkerhetsmerking oppfyller en lang rekke behov hos kundene. Noen skriver ut ensfarget merking, som begynnermodellen MiniMarkTM eller BBPTM31 og BBPTM33, der utskriftsmaterialet også kan byttes ut raskt. Disse skriverne kan skrive ut sikkerhetsmerking med en maksimal bredde på 100 millimeter. Bradys GlobalMarkTM farge og kutting gir samme maksimale etikettbredde, men har også flerfarget utskrift og en plotter som gjør at man kan kutte til sikkerhetsmerkingen i akkurat den formen man ønsker.     
   Når man ønsker å lage store sikkerhetsskilt internt i bedriften, kan BBPTM85 skrive ut skilt med opptil 254 millimeters bredde i alle farger. BMP71 skriver ut ensfargede etiketter på opptil 50 millimeters bredde. Det er et mobilt utskriftssystem med stor mobilitet og fleksibilitet. Alle skrivere kan brukes med eksisterende datamaskinoppsett. Brady tilbyr i tillegg spesialisert etikettprogramvare.

For mer informasjon se www.bradyeurope.com/safetyexpert

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no