Meny
13.09.2012

LG optimus L9 – rimelig designtelefon med høy ytelse

LG Electronics lanserer nå enda en rimelig designtelefon i L-serien.
LG Optimus L9 blir den kraftigste modellen i serien og kommer med en 1GHz dual core-prosessor, en stor IPS-skjerm på 4,7 tommer samt et enda større og mer effektivt batteri enn i tidligere modeller i L-serien.

Kameraet gjør opptak i fem megapiksler, og på forsiden sitter et VGA-kamera egnet for videosamtaler. Operativsystemet i LG Optimus L9 er Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

I Optimus L9 introduserer LG funksjonen QTranslator – et smart verktøy for å oversette tekst raskt og enkelt. Ved hjelp av telefonens kamera skannes teksten inn i sanntid og analyseres med Optical Character Recognition (OCR). Brukeren får deretter oversatt ikke bare enkelte ord, men også hele setninger. QTranslator kan skanne inn 44 ulike språk, oversette til 66 språk og oversetter både offline og online.

LG introduserer også et nytt tastatur som forenkler skrivingen. Med My Style Keyboard kan tastaturet justeres hvis man vil skrive med én eller to hender, og det fungerer smidig både for høyre- og venstrehendte. 

Funksjonen QMemo, tidligere Quick Memo, er en smart funksjon for mer kreative notater. Med denne funksjonen kan man enkelt ta en skjermdump for å så bruke fingeren og tegne eller notere direkte på bildet, som senere kan deles i for eksempel sosiale medier.

– LG Optimus L9 er en utrolig kompetent smarttelefon med lekker design til en veldig konkurransedyktig pris. Denne typen ytelse forbinder man ofte med telefoner i høyere prissegmenter. Med funksjoner som QTranslator, QMemo og My Style Keyboard blir brukeropplevelsen noe utover det vanlige, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for Mobile Communications i LG Electronics.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no