Meny
25.06.2013

LED-TV på 90-tommer på vei Norge

Sharp kommer med en gladnyhet til nordmenn med feriepenger til overs. Verdens største LED-TV på 90-tommer kommer nå til norske butikker.

– Dette er modellen for deg som vil ha den største TV-en uten at det behøver å gå utover bildekvaliteten. Vår 90-tommers LED-TV overgår alt som forbrukerne har opplevd av LED-TV-er til dags dato. Den gir en fantastisk seeropplevelse så oppslukende at det føles som om du er en del av handlingen, sier Per-Martin Öhman, nordisk produksjef hos Sharp Electronics Nordic. Han fortsetter: – Takket være Sharps X-gen 3D-panel og en rask bildeprosessor leverer flaggskipet i Sharps AQUOS storformatsortiment, LC-90LE757E, en uovertruffen bildekvalitet i 1080p HD-oppløsning. Sharps Active Motion 200Hz-teknologi og aktiv 3D Full HD gir filmelskere og sportsfans utrolig godt definerte bevegelige bilder.

TV-en er koblet til nettleseren AQUOS NET+ slik at man kan surfe på nettet. TV-en er også sømløst integrert med smarte mobile enheter. Man får tilgang til premium VoD-innhold, og TV-en er Skype-klar. Med Sharps nye AQUOS Remote Lite app for både iOS og Android, forvandles brukerns mobiltelefon til en fullt funksjonell fjernkontroll.

TV-en har en innebygd trippel HD-tuner (DVB-T2/DVB-C/DVB-S2) og en mediespiller som kan spille av de fleste foto-, video- og musikkformater fra USB eller direkte fra hjemmenettverket.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no