Meny
24.09.2019

Kraftig ryggblåser med høy ytelse

Nå lanseres Husqvarna 550iBTX – en kraftig, velbalansert, ergonomisk og batteridrevet ryggblåser.

550iBTX er en av de første profesjonelle ryggblåserne på markedet som har en blåsekraft sammenlignbar med bensindrevne blåsere. Husqvarna 550iBTX er en batteridrevet ryggblåser utviklet med tanke på profesjonelle hage- og parkarbeidere. Blåsekapasitet på imponerende 21 Newton og børsteløs motor med høyt dreiemoment gir økt effektivitet og pålitelighet samt redusert støy og lenger levetid.
   – Det finnes få batteridrevne ryggblåsere på markedet. Ytelsen Husqvarna 550iBTX leverer kan sammenlignes med en 50 cc bensinblåser, men med fordeler som lavere utslipp, vibrasjoner og støynivå. Driftskostnadene vil også reduseres dersom de sammenlignes med drift av en bensindrevet blåser, sier Pierre Linquist, produktsjef i Husqvarna.
   For å sikre god ergonomi har den nye blåseren et innebygd viftesystem som reduserer alle vibrasjoner til et minimum. Selene sitter tett inntil kroppen og gir god fordeling av vekten. I kombinasjon med det lave støynivået gjør dette det mulig å arbeide over lenger tid og i offentlige omgivelser med støybegrensninger. Et nytt og intuitivt tastatur på håndtaket viser batteristatus og kan betjenes med hansker. Husqvarna 550iBTX har en ny funksjon kalt HMI (Human Machine Interface) som gjør ryggblåseren enklere å bruke. I tillegg er den IPX4-klassifisert, noe som innebærer at den er fullstendig vanntett og at alle kabler er skjult.

Kilde: perpr.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no