Meny
13.10.2020

– Koronanedstegningen har i liten grad påvirket oss

Koronanedstengingen ha i liten grad påvirket veksten for Lillestrøm Dekk og Felg. - Vi har hatt et jevnt sig av last- og privatbilister siden oppstart i fjor, sier daglig leder Glenn Westbryhn.

– Målet er å vokse jevnt og trutt med solide økonomiske bein i bunn. Vi har dyp fagkompetanse på alt fra trillebår, lastebiler, anleggsmaskiner og private biler, sier daglig leder Glenn Westbryhn i Lillestrøm.

Nå er høst- og vintersesongen like om hjørnet. – Min oppfordring er at bilistene er føre var og planlegger dekkomlegging i god tid før påbudet trer i kraft, sier Westbryhn.

Markedets mest moderne dekkbalanseringsutstyr

– Vi har jevnlig informert om vårt dekkomleggingsverksted i både aviser og sosiale medier, sier Westbryhn. Han kan fortelle at verkstedet består av et moderne og innbydende resepsjonsområde med sitteplass for kundene når dekkomleggingen utføres på verkstedet. – Her har vi investert flere hundretusen kroner i markedets mest moderne dekkbalanseringsutstyr.

Offentlig godkjent verksted

For å bli et offentlig godkjent verksted må utstyr, økonomi og kommunal tillatelse være på plass. – Vi må også ha ansatte med riktig utdanning og som har lov til å jobbe i et slikt miljø. Vi følger alle HMS-krav slik at virksomheten drives på en forsvarlig måte, sier Westbryhn. Han kan fortelle at det er lett adkomst fra hovedvei til verkstedet. – Vi har også gode parkeringsmuligheter for våre kunder.

Jevn økning

Lillestrøm Dekk og Felg har opplevd en jevn økning i nye kunder. – Målet er å vokse jevnt og trutt med solide økonomiske bein i bunn. Vi har dyp fagkompetanse på alt fra trillebår, lastebiler, anleggsmaskiner og private biler. På sikt skal vi bli en toneangivende dekkleverandør i hele Romerike.

Dekkhotell
Lillestrøm Dekk og Felg har investert betydelige summer i nye reoler slik at de kan betjene kundenes behov for dekkhotell. – Før sommer- og vintersesong rengjør vi dekkene før de lagres bort, sier Westbryhn. Han kan fortelle at alle dekk er forsikret mot brann eller tyveri. – Fortsatt har vi god kapasitet i vårt velutrustede dekkhotell.

Vinteren er i anmarsj

Vintersesongen nærmer seg nå med stormskritt. – Sjåfører som vet at vinterdekkene er nedslitte, bør foreta omleggingen nå før det første snøfall kommer og alle står i kø for å utføre samme operasjon. Kjører du piggfritt kan du ta omleggingen allerede i begynnelsen oktober, som vi på fagspråket kaller den første vintermåneden, sier Westbryhn til slutt.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no