Meny
03.02.2022

Kontaktløs betaling som samler alle betalingskort i samme app

Huawei lanserer kontaktløs betaling som samler alle betalingskort i samme app.

Appen gjør det mulig for alle brukere av Huaweis smarttelefoner å benytte kontaktløs betaling via NFC (Near Field Communication). Appen kan brukes uavhengig av hvor man befinner seg og hvilken bank eller kortleverandør man benytter. Curve er nå tilgjengelig for brukere i Norge og Europa.
   Samarbeidet mellom Curve og Huawei er med på å styrke selskapets satsning innenfor finansiell helse og teknologi. Partnerskapet med Curve bidrar til at flere personer kan styre sin personlige økonomi direkte fra telefonen, noe som skaper engasjement hos Siri Gomnæs Børsum, Global VP Finance Vertical Eco-Development & Partnership, Business Consumer Group at Huawei.
   - Vi er veldig stolte over å ha fått på plass Curve i HUAWEI AppGallery. Partnerskapet bidrar til at våre smarttelefon-brukere enkelt kan gjennomføre betalinger via telefonen. Curve er en attraktiv og funksjonell betalingsløsning som fungerer uavhengig av hvilken bank du bruker, og som kan benyttes av våre kunder på tvers av landegrenser.  
    Med Curve på plass i HUAWEI AppGallery kan Huawei-brukere samle debet, kreditt og lojalitetskort på smarttelefonen. Appen tilbyr også en totaloversikt over kostanderi ulike valutaer, som bidrar til at brukerne får tilgang til valutakurser uten uforutsette avgifter, en tjeneste som skaper trygghet når man er på reise og må veksle mellom ulike valutaer. I appen finner man også cashback-alternativet som er tilknyttet lojalitetsprogrammene til hundrevis av populære merker. 
   Introduksjonen av Curvei HUAWEI AppGallery gjør at brukerne enkelt kan betale med mobiltelefonen uansett hvor de skulle befinne seg. En funksjonalitet som kommer i tillegg til den digitale betalingstjenesten, er supplementet av et fysisk kort. I kontrast til andre digitale betalingsløsninger kan eiere av Huaweis smarttelefoner bruke et fysisk kort i tilfeller hvor mobilen er tom for strøm, avslått, eller at tjenesten ikke aksepterer kontaktløs betaling og krever kortbetaling. 
   Curve har også en rekke andre funksjoner: Om man betaler for en vare og innser at man har brukt feil kort, kan appen gå «tilbake i tid» og velge en annen konto for å omgjøre transaksjonen innen 90 dager. Curve har også en funksjon som automatisk bytter kort om det ikke er nok penger på standardkortet. 
 
Kilde: NTB Kommunikasjon

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no