Meny
03.09.2013

Kompromissløs tysk perfeksjon

Gaggenau er det veivisende merket for husholdningsapparater og regnes som ledende innenfor innovasjon for teknologi og design “Made in Germany”. Suksessen er basert på teknologisk fremskritt og et klart formspråk, kombinert med perfekt funksjonalitet. Firmatradisjonen går mer enn 330 år tilbake og med produkter som har mottatt mange internasjonale priser.
Manufakturtradisjon
Firmaet ble grunnlagt 1683 av markgreve Ludwig Wilhelm von Baden som hammer- og spikersmie i Gaggenau. Senere ble landbruksmaskiner og bruksgjenstander i metall produsert i Eisenwerke Gaggenau A.G.. I det 19. århundre produserte fabrikken sykler, reklameskilt, ovner og spesialemaljeringer. Resepten til den robuste ovnsemaljen var grunnlaget for suksessen til kull- og gassovner, som ble produsert til langt ut i det 20. århundre.

Visjonen om innbyggingskjøkkenet
1931 overtok Dr. Otto von Blanquet Eisenwerke Gaggenau A.G. Sammen med sønnen Georg startet han i 1956 en ny æra: Inspirert av sin lidenskap for matlaging satte han ideen sin om et skreddersydd innbyggingskjøkken med teknisk raffinerte apparater som er enkle å bruke, ut i livet. Takket være denne visjonen utviklet Gaggenau seg til å bli verdens første og ledende merke for tidløse og innovative innbyggingsapparater med funksjonell estetikk.

Kjøkkenapparater med profesjonelle krav
Orientert etter kravene og erfaringene fra profesjonelle kjøkken representerer Gaggenau profesjonell matlaging på hjemmebane. Det aktuelle vareutvalget omfatter stekeovner, dampovner, varmeskuffer, mikrobølgeovner, espressomaskiner, Vario modultopper, induksjons-, gass- og glasskeramiske koketopper, vifter, kjøleskap, vinklimaskap, oppvaskmaskiner og vaskemaskiner.

Veivisende innovasjoner
Ingen annen produsent har påvirket det private kjøkkenet på en så bærekraftig måte og har kunnet skape så mange trender. Slik ble utviklingen av den innbyggingsovnen sterkt preget av Gaggenau. Blant de mest kjente innovasjonene nevner vi glasskeramikk-koketoppen og kombidampovnen for privathusholdninger, noe som har gitt kokekunsten nye impulser verden rundt. En annen prestasjon er Vario Cooling Serie 400, som representerer verdens første kjølevegg eller den heldekkende induksjonskoketoppen CX 480 som forvandler hele flaten til en stor kokesone og det gjør det mulig å plassere kokefat fritt.

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no