Meny
23.02.2015

Kompetanseløft - 1000 gjennomførte stillas- og liftkurs

Instant Norge AS feirer at en ny milepæl er nådd.

Instant Norge AS tilbyr kursundervisning for stillas og personløftere på Internett. Dette innebærer at brukeren selv kan bestemme hvor og når kurset skal tas. Det kan være i godstolen hjemme, på hytta eller på kontoret. – Vi har hatt som mål å øke kompetansen i bransjen ved å kunne tilby kursundervisning av høy kvalitet, men på brukernes egne premisser, sier daglig leder Thomas Sjøvold. Nysatsingen er allerede en suksess.
Instant Norge AS feirer nå at hele 1000 brukere har fullført kursene.
   – Responsen har vært overveldende og viser at dette er et tilbud markedet etterspør. Vi er selvsagt svært glade for at så mange har valgt å ta kursene sine hos oss, forteller Sjøvold.
Instant Norge AS tilbyr stillasmontørkurs, brukerkurs i stillas og liftkurs på sine sider, www.brukerkurs.no Denne uken lanseres også et nytt kurs i fallsikring. I tillegg oppdateres alle de eksisterende kurs med innhold og blir tilgjengelig på flere språk i tillegg til norsk (engelsk, polsk, litauisk og estisk).
   Brukerkurs på nettet har vært nytt terreng for bedriften og i stor grad for bransjen. Det har vært en risiko å satse, og det har tidvis vært krevende å tilpasse innholdet til en ny plattform. Instant Norge er fornøyd med at tilbudet har falt i smak hos brukerne. – Men selv om kursene er en suksess, vil vi fortsette å utvikle nye løsninger for å sikre at brukerne får det beste innholdet og den beste kursopplevelsen hos oss, avslutter Sjøvold.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no