Meny
15.08.2017

Kompakt skriver for øyeblikkelig utskrift og kreativitet

Canon har lansert ultrakompakte SELPHY CP 1300 som er designet for å sikre varige minner i fotokvalitet og gir brukerne mulighet til å koble til og skrive ut direkte fra smarttelefonen eller kameraet.

Den nye skriveren har innebygd wifi-tilkobling slik at du kan skrive ut bilder hvor som helst – enten du er hjemme eller på farten. SELPHY CP 1300 gir rom for kreativitet med en rekke etterbehandlings- og formatalternativer, og den vippbare LCD-skjermen på 8,1 cm (3,2”) sørger for praktisk og enkel visning.

Utskrift av høy kvalitet på under 60 sekunder
SELPHY CP 1300 bruker sublimeringsteknologi til å skrive ut opptil 256 nyanser av hver farge. Med ett enkelt knappetrykk kan du velge ulike utskriftsoverflater – bestrøket eller tre ulike halvblanke alternativer – uten å måtte bytte papir eller farge.
   SELPHY CP 1300 gjenkjenner automatisk motiv og bakgrunn i bildet og fjerner støy og forbedrer fargene. Du kan skrive ut ID-bilder med Face Frame Guide-funksjonen og 43 ulike forhåndsdefinerte størrelser.

Utskrift på farten
SELPHY CP 1300 er kompatibel med både Apple iOS- og Android-enheter som har henholdsvis AirPrint og Mopria og gir deg mulighet til å skrive ut uten å måtte laste ned en app først. Skriveren har også en praktisk SD-kortleser for sømløs utskrift uten overføring av et eneste bilde til en annen enhet.
  
Kreativ utskrift
SELPHY CP 1300 har et stort utvalg utskriftsalternativer, som gjør den til et godt valg for alle som ønsker kreativ utskrift. Med SELPHY CP 1300 kan du skrive ut alt fra postkort og visittkort til miniklistremerker, og du kan sette ditt personlige preg på utskriften – om du lager en bildekollasj eller limer inn et bilde i et bursdagskort.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no