Meny
19.09.2012

Kombidampovn for små og store kjøkkener

Etter at standardstørrelsen av kombidamperen har solgt godt over flere år, har Electrolux nå utvidet kombidamp-sortimentet med både en deluxe versjon med 74 liters ovnsrom og en kompakt-kombidamper for å imøtekomme hjemmekokker som kokkelerer på mindre kjøkkener.
– Kompakt betyr ikke kompromiss, bare bedre plassutnyttelse, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux. En kompaktovn har de samme funksjonene som ovner med full størrelse: multifunksjoner, varmluft og grill, varmluft og damp, intervalldamp samt bare varmluft.

Damp til alle formål
En kombidamper er en ovn som i tillegg til å steke, bake og grille mat, også kan dampe den – og kombinere tilberedningsmåter for å fremskape et perfekt resultat på steken, brødet, gratengen eller grønnsakene.

– Damp er en uovertruffen måte å tilberede mat på, fordi metoden tar vare på næringsstoffer, smak og farge på en bedre måte. Damp har lenge vært brukt av profesjonelle kokker, men vi ønsker å gi alle som lager mat, mulighet til å lage sunne, smakfulle og delikate retter på enkelt vis, uansett om de har et lite eller stort kjøkken, sier Wånemark.

Kombidamperen er en helprofesjonell ovn med varmluft, pizzafunksjon, damping, grilling og tradisjonell steking. Den har i tillegg en intervallfunksjon som kombinerer varmluft og damp.

Deluxemodellen EOB8851AAX (74 liter ovnsrom) har en veiledende utsalgspris på kr 23 100, mens kompaktmodellen EVY9741AAX har en veiledende utsalgspris kr. 18 000.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no