Meny
05.05.2015

Kø for å kjøpe hytte

Interessen for å kjøpe hytte på Sjusjøen er enorm, og alle Saltdalshyttene som ble lagt ut i Gutubakken hyttegrend i høst, er allerede solgt. Nå planlegges byggetrinn 2, som snart vil bli lagt ut for salg.

Sjusjøen er et trenings- og tureldorado som med ny E6 er lettere tilgjengelig enn noen gang. Med skiløypenettet rett forbi hyttefeltet og videre til alle løypene på Sjusjøen har hyttene i Gutubakken en unik beliggenhet. I tillegg settes alle hyttene opp på selveiertomter, noe eiendomsmegler Roger Ekrem forteller at de fleste kjøpere ønsker.
   Hyttene som bygges, har vist seg å bli en vinner hos barnefamilier og den aktive familien. Alle hyttene har to bad, romslig stue og kjøkken og en praktisk skibod. Ekrem sier at en «snill» pris er avgjørende faktor for den enorme responsen. For hytte og tomt ligger prisen fra 2,3 til 2,9 millioner.

Interiør
Utbygger har i dette prosjektet valgt Moelven som leverandør av alle innvendige overflater (veggpanel, takpanel, omramninger, listverk, dør og vindusfôringer). Alle overflater er behandlet med Osmo hardvoksolje som ivaretar treets struktur på en unik måte. Dette gir en helt annen stemning inne i hytta enn ved tradisjonell beiset panel/overflate.  
   I tillegg leveres kjøkken- og baderomsinnredning, innvendige dører og trapp i farger som skaper en helhet med resten av interiøret. For dem som ønsker ubehandlede overflater, leverer hytteprodusenten også dette.
   I området har lokale håndverkere i generasjoner satt sitt preg på interiøret. Kjøkken og baderomsinnredninger leveres i heltre av en lokal møbelsnekker.

Kilde: Saltdalshytta

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no