Meny
21.01.2016

Klimautfordringene krever nytt tankesett

- Vi sitter med mange av løsningene for å takle framtidens klimautfordringer, sier markedsdirektør Torbjørn Lothe Vik i Brødrene Dahl.

Klima er i fokus hos Brødrene Dahl. Fra venstre: Odd Østgaard, Torbjørn Lothe Vik og Terje Moe.

Under årets Arctic Entrepreneur på Gardermoen var det nettopp Paris-avtalen som ble viet oppmerksomhet fra Brødrene Dahls side.
   – Klimaendringene påvirker morgendagens måte å bygge infrastruktur på, enten det dreier seg om veier eller vann og avløp. Det er nettopp vår bransje som sitter med mange av løsningene som skal til for å takle morgendagens utfordringer. Det handler om nye materialer og metoder; det handler om å tenke nytt og annerledes, mener Lothe Vik.
   Han får støtte av Odd Østgaard, som er markedssjef for Vann- og miljøteknikk (VMT) i BD. Han merker en økende interesse rundt klimautfordringene. På messestanden er for eksempel overvannshåndtering et stadig tilbakevendende spørsmål fra de besøkende.
   – Vi har mange gode samtaler med nye og gamle bekjente, og det er helt tydelig at
klimautfordringene er noe folk forholder seg til, slår han fast.
   Også fagområdet samferdsel er representert på messa. Her har markedssjef Terje Moe og resten av BD-gjengen vært opptatt av å snakke om blant annet trafikksikring. Særlig har den nye generasjonen med støtputer og endeavslutninger fått mye oppmerksomhet. De gir økt sikkerhet og mer effektiv montering for entreprenørene som skal gjøre jobben.
   – For oss er det vesentlig å vise bredden av kompetanse og produkter når vi er på en messe
som dette. Mange kjenner Brødrene Dahl, men ikke helheten i det vi kan tilby. Arctic
Entrepreneur er en ypperlig anledning til å vise bredde, mener han.

 

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no