Meny
12.08.2015

Klart for shipping

Rittal har fått sitt skinnesystem Rittal RiLine, Maxi-PLS og Flat-PLS for lavspenningstavler testet og typegodkjent i henhold til kravene som stilles av DNV-GL, Lloyds Register (LR) og American Bureau of Shipping (ABS).

– Shipping og Offshore er viktige markeder for oss i Sverige, Norge og Danmark, forklarer Bjørn-Terje Flidh, systemselger strømfordeling hos Rittal AS. Med disse typegodkjenninger letter vi planleggingen for våre kunder når de skal planlegge og bygge tavler for maritimt bruk.
   Skinnesystemet er testet grundig og for lengst testet i henhold til de elektriske kriteriene for lavspenningstavler. Men det stilles enda høyere krav til produktene når de skal brukes maritimt. I maskinrom på skip og på oljeplattformene kan det vibrere, noe skinnesystemene også må ta hensyn til.
   Vibrasjonstest er nå gjennomført, noe som gir Rittal en komplett klassifisering for skinnesystemene med tilhørende komponenter i henhold til kravene fra de fire ledende klassifiseringsselskapene for shipping. Rittals typegodkjennelser inkluderer kortslutningsresistens, temperaturøkning, dielektrisk styrke, varmemotstand og vibrasjon.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no