Meny
18.04.2018

Keramiske høytrykkstempler

Stempler laget av Aliaxis høykvalitets keramiske materialer FRIALIT F99.7, FZT, FZM eller FZM/K brukes til å transportere væsker, både flytende og høyviskøse stoffer, også som inneholder slipende partikler.

De keramiske stemplene er også meget godt egnet for høytrykksapplikasjoner, som for eksempel vannskjæring, da høy slitestyrke og optimale glidegenskaper sikrer lange driftstider.
   Keramisk høytrykkstempler brukes for eksempel med stor suksess vannskjæremaskiner, avsaltingsanlegg, resirkuleringssystemer for filtrering, kjøling og spyling og homogeniseringsmaskiner.
   Fordelene med Aliaxis keramiske stempler er mange, blant annet har de som allerede nevnt ekstremt god slitestyrke og optimale glidegenskaper (Ra <0,05 μm). I tillegg egenskaper som trykkbestandige opp til 10 000 bar, 2000 driftstimer ved 3000 bar og er lettere enn metall- eller hardmetallstempler.
   Selvfølgelig har Aliaxis også stor kunnskap og erfaring med keramiske stempeler- og sylinderenheter for dosering eller fylling av væsker. Også her når du de fineste overflatene med høy presisjon. Stempelet kan tilpasses i sylindre med en klaring på 2–5 μm mellom stempel og sylinder .
   Høytrykkstempler var en av produktene som Aliaxis Utilities & Industry AB fremhevet på Elmia Subcontractor-messen i november i fjor.

Se også www.aliaxis-ui.se

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no