Meny
08.08.2013

Kameranyheter fra Nikon

Nikon lanserer COOLPIX S6600 (bildet) som har vridbar skjerm, innebygd WiFi og et NIKKOR-objektiv med 12 ganger zoom. I tillegg lanseres COOLPIX L620 som er et ergonomisk kamera med superzoom og filmopptak i full HD-kvalitet.
Den vridbare skjermen på S6600 er utviklet for å gjøre det enkelt å ta bilder fra ulike vinkler, for eksempel til å ta et selvportrett på en armlengdes avstand. Med funksjonen Bevegelseskontroll kan man ta stillbilder eller spille inn film og samtidig zoome når kameraet er i selvportrettmodus.

Jon Aasen, produktspesialist i Nikon Norge, forteller at en bakbelyst CMOS-sensor med 16 megapiksler og 12 ganger optisk zoom sikrer klare bilder og filmer i dagslys så vel som under dårlige lysforhold. – Kameraet er avansert nok til at du kan imponere med gode bilder og filmer. Det appellerer til alle fotointeresserte som ønsker å ta bedre bilder fra nye vinkler, sier han. 

COOLPIX S6600 har en rekke funksjoner i form av filtre og effekter. For eksempel kan man med hurtigeffektfunksjonen ta i bruk spesialeffekter via et enkelt knappetrykk rett etter at bildet er tatt. Dette gjør at man kan legge til din egen kreative vri før bildet lastes opp. Kameraet har 30 ulike effekter og 18 scenemoduser. Det er tynt nok til å at det kan ligge i lommen.

Kameraet har en veiledende pris på 1790.

Skapt for å imponere
COOLPIX L620 er et nytt kamera i L-serien med kraftig zoom. En CMOS BSI-sensor med 18 megapiksler og et 14 ganger vidvinklet NIKKOR zoomobjektiv sikrer høy bildekvalitet, samtidig som kameraet er enkelt i bruk. 

– Det ergonomiske kameraet med sine krystallklare tre tommers LCD-skjerm er perfekt for alle som ønsker et intelligent kamera med kraftig zoom, kreative effekter og film i full HD. Kameraet er designet slik at du får plass til AA-batterier i grepet, noe som gjør det enkelt å bytte batterier for å fortsette å ta bilder. De fine bildene er sikret i alle situasjoner takket være 18 scenefunksjoner, sier Jon Aasen.

COOLPIX L620 er utstyrt med funksjoner som lettvint panorama, reduksjon av uskarphet, optisk bildestabilisator (VR) og målsøkende AF. 

Kameraet har en veiledende pris på 1.790,-.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no