Meny
20.10.2015

Kalibrerer flere trykkområder i én enhet

Fluke Calibration har lansert 6270A modulær trykkontroller som kalibrerer flere trykkområder i én enhet.

Salgsingeniør Espen T. Førde i IKM Instrutek forteller at Fluke Calibration 6270A benytter trykkmoduler som trykkreferanse, slik at all måleusikkerhet sitter i selve trykkmodulen. Fordelen med dette er at man slipper å sende hele enheten inn til rekalibrering, men kan heller sende inn bare trykkmodulen. Man kan ha opptil fem trykkmoduler i 6270A, noe som gjør at man kan dekke et større trykkområde med høy presisjon enn med noen annen trykkontroller på markedet i dag. Det krever ingen verktøy, alt er plug-and-play.
   Trykkområdet man kan dekke med 6270A, går fra vakuum til 200 barg. Det finnes også to ulike nøyaktighetsklasser (0,02 % FS eller 0,01 % avlest), slik at man kan velge det som passer best til formål og budsjett. Man kan også kombinere disse nøyaktighetsklassene på flere trykkmoduler dersom det er hensiktsmessig, og 6270A velger automatisk riktig modul basert på trykket den registrerer, slik at man kan være sikker på at man ikke kjører for høyt trykk inn på en lavtrykksmodul.
   I kombinasjon med en prosesskalibrator med seriell/USB-kommunikasjon og programvaren Fluke Calibration COMPASS kan man automatisere hele kalibreringsprosessen helt ut til et automatisk generert kalibreringssertifikat. Fluke Calibration 6270A leveres også med ethernet, USB og seriell kommunikasjon, slik at man enkelt kan implementere den i eksisterende softwareløsning. 6270A leveres med en stor og klar berøringsskjerm med et intuitivt brukergrensesnitt som gir alle de viktigste funksjonene med bare et par tastetrykk.
   Fluke Calibration 6270A er designet for å være en trykkontroller med lav brukerterskel og for å være enkel å vedlikeholde. Alle de vanligste punktene for vedlikehold og kalibrering står beskrevet i service- og kalibreringsmanualen som følger instrumentet.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no