Meny
14.02.2020

KUKA lanserer en ny produktserie

KR IONTEC er arvtakeren til KR 60-3 og setter en ny standard for fleksibilitet innen kategorien for middels arbeidslast.

Den er utviklet for bruk i tradisjonelle og digitale produksjonsmiljøer, og utmerker seg spesielt for sitt store arbeidsområde – det beste i sin klasse.
   KR IONTEC kan installeres i alle stillinger – på gulvet, på veggen eller på skrå. Muligheten til å konvertere nyttelastkapasiteten til den installerte roboten fra 30 til 70 kg gjør den dessuten ekstremt fleksibel. I tillegg har KR IONTEC det største arbeidsområdet i sin klasse med en rekkevidde på 3100 mm. Den lange rekkevidden, evnen til å jobbe svært nær selve roboten og det store arbeidsområdet nedenfor roboten gjør at KR IONTEC kan utnytte arbeidsområdet sitt optimalt. Robotens reduserte plassbehov, med 30 prosent mindre fotavtrykk og en 10 prosent mer strømlinjeformet konstruksjon, legger til rette for en mer kompakt celledesign.
    «Kraftig, kompakt, fleksibel og klar for fremtidens digitale produksjon: Nye KR IONTEC leverer alt det markedet forventer av en robot i kategorien for middels arbeidslast – og mer», sier Joacim Lorentsson, salgssjef i KUKA Nordic.

Best valuta for totale eierkostnader
Produsenten opplyser at KR IONTEC har de laveste vedlikeholds kravene i sin klasse. Vedlikeholdskostnadene er redusert blant annet av at roboten krever færre reservedeler og at oljeskift bare er nødvendig etter hver 20 000. driftstime. Og siden den har redusert energiforbruk ved hjelp av en forbedret drivteknologi og redusert egenvekt, har den også lavere driftskostnader. Nye KR IONTEC briljerer når det gjelder totale eierkostnader og livstidseffektivitet.Den tekniske tilgjengeligheten er på over 99 prosent, og gjennomsnittlig tid mellom driftsfeil er på rundt 400 000 driftstimer.

Klar for fremtidens produksjon
KR IONTEC er klar til bruk i både tradisjonell og digital produksjon, og er utstyrt med en rekke ulike bevegelsesmoduser. Disse fleksible programvaretilleggene kan brukes til å tilpasse roboten til ulike produksjonsprosesser med noen enkle knappetrykk: Performance Mode sikrer høy ytelse, dynamikk og effektivitet som standard. Path Mode tilrettelegger for bevegelser i kontinuerlige baner ved alle hastigheter med total presisjon. Dynamic Mode kan brukes til å korte ned driftssykluser. KR IONTEC kan bestilles fra januar 2020. De første modellene skal leveres i april.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no