Meny
08.05.2017

Juryen til Byggenæringens Innovasjonspris 2017 er klar

Mandag 20. mars møttes juryen til Byggenæringens Innovasjonspris 2017 for å konstituere seg og gjennomgå kriterier for årets konkurranse.

Direktør for customer operations i Innovasjon Norge, Kristin Malonæs, ble valgt som leder. De øvrige jurymedlemmene er ekspedisjonssjef i Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Ann Ingeborg Hjetland, administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening, JonSandnes og styreleder i Virke Byggevarehandel, Knut Strand Jacobsen.
   – Det er en stor ære å få lede en så faglig dyktig jury, som skal evaluere de innkomne søknadene. Vi ønsker å få inn små og store bidrag, som fremmer en mer innovativ, digitalisert og bærekraftig byggenæring. Det er mye fokus på å ta i bruk digitale verktøy og ikke minst å digitalisere sammen. Det betyr at vi er ekstra interessert i verktøy og prosjekter som gjør nettopp dette, og som på den måten bidrar til en mer konkurransekraftig byggenæring, sier juryens leder Kristin Malonæs. – Som representant for Innovasjon Norge er jeg også spent på om vi får inn søknader som bekrefter min antakelse om at norsk byggenæring har et uforløst potensial som eksportnæring, avslutter Malonæs.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no