Meny
13.11.2020

Julegavetips? Gi noe som lyser opp jula!

Snart er det jul. Det betyr også at det årlige pakkestyret er i gang. Årets julegavetips til nære og kjære kan være å gi noe som lyser opp.

Begeistret for smarte hjem?
Philips Hue er et intelligent belysningssystem som gjør at du kan styre og tilpasse belysningen hjemme. Frem til nå har pærene i Hue-systemet stort sett kun passet til større lamper, men nå lanseres det en mindre lyspære, nemlig Philips Hue White Luster E14. Pæren passer perfekt til f.eks. sengelamper. Et klart gavetips til den som er begeistret for smarte hjem.
   Philips Hue White Luster E14, veil. pris: 229,- (1 stk.) og 339,- (2 stk.)

Eksklusiv smak?
En av de nyeste medlemmene i Hue-familien er Philips Hue Iris Limited Edition. Den eksklusive og intelligente lampen kommer i forskjellige limited edition-farger, nemlig gull, sølv, kobber og rosé. Iris-lampen passer overalt i hjemmet, er perfekt til å lyse opp mørke hjørner og kan innstilles til å vise forskjellige farger. I tillegg kan du velge at lysstyrkeintensiteten gradvis stiger slik at du kan våkne til et mykt og behagelig lys. Du kan også stille den inn til å slå seg av og på når du måtte ønske det. Philips Hue Iris er en perfekt gave for dem med en eksklusiv smak og som ønsker å oppleve alle fordelene med intelligent belysning.

Philips Hue Iris standardudgave, veil. pris 1119,-
Philips Hue Iris Limited Edition, veil. pris 1329, -

Interiørbevisst?
Med serien av prisvennlige smartlysprodukter fra WiZ Connected har det aldri vært enklere å innrede med lys og skape den riktige stemningen. Filament lyspærene fra WiZ ligner en klassisk glødepære og blir et dekorativt element i hjemmet – en opplagt julegave til den interiørbevisste. Pærene tilbys i fargene «klar» og «gylden», og fås i «tunable white», som betyr at de kan skifte mellom varme og kalde lysnyanser. Smartlysproduktene fra WiZ kan enkelt kobles på WiFi og styres med den tilhørende app eller Amazon Alexa, Google Home og Siri Shortcuts.

Smartlysprodukter fra WiZ connected, veil. pris 159,- til 439,-

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no